Hvad er en sund krop fedtprocent?

12/11/2010 by admin

Hvad er en sund krop fedtprocent?

Når du forsøger at tabe sig, jo mere du ved om sammensætningen af din krop, jo mere vellykket du er tilbøjelige til at være. Forståelse din fedtprocent og hvad det betyder kan hjælpe dig sæt smart vægt tab mål og i sidste ende opnå kroppen du ønsker.

Fakta

Kropsfedt procent er præcis hvad det lyder som: procentdelen af fedt i kroppen. En 100-pund kvinde med 10 procent kropsfedt har 10 pounds af fedt.

BMI eller body mass index, en fælles måling til at bestemme sund kropsvægt, er ikke det samme som kroppens fedtprocent. I stedet for at måle fedt direkte, bruger BMI målinger en persons højde og vægt til at vurdere en persons legeme oppustet.

Overvejelser

Husk på, at fedt er ikke alle slemt. Selv om målet med vægttab er ofte at slippe af med så meget fedt som muligt, din krop har brug for fedt til at udføre mange af dens liv-støtte funktioner, herunder lagring af energi, der regulerer din kropstemperatur og dæmpning dine vitale organer. Lade din krop fedtprocent drop for lavt er som potentielt farlige for dine langsigtede sundhed som at have en alt for høj fedtprocent.

Anbefalinger

Den amerikanske Rådet om motion anbefaler en 25-31 procent kropsfedt procent for kvinder og en 18-25 fedtprocent for mænd. (Kvinder har naturligvis mere fedt end mænd på grund af deres reproduktive systemer.)

For atleter, der har en højere ration af lean muskelmasse at kropsfedt, anbefaler den amerikanske Rådet om motion en kropsfedt procent af ikke mindre end 20 procent for kvinder og ikke lavere end 13 procent for mænd.

Metoder

De to mest almindelige måder at måle fedtprocent er hudfoldens måling og bioimpedansmåling analyse.

I hudfoldens måling bruges instrument kaldet en skydelære til at "klemme" mængden af fedt i visse udpegede steder rundt i kroppen. Resultaterne er derefter analyseret for at fastslå kroppens fedtprocent. Mere erfarne person wielding calipre, jo mere nøjagtig måling vil være.

Bioimpedansmåling analyse bruger en elektrisk strøm til at måle kroppens samlede mængde vand, et tal, der gør det muligt at anslå samlede kropsfedt. De fleste krop fedtprocent skalaer og andre systemer til rådighed for forbrugerne anvender denne teknologi for deres beregninger.

Andre metoder til måling af kroppens fedtprocent, såsom X-ray analyse og vand fordrivelse, give meget præcise resultater men kan være kompliceret at udføre og dyrt.

Løsninger

For at sænke din procentdel af kropsfedt, du har brug for en kombination af kost og motion. Højenergi hjerte-kar-motion, såsom løb og aerobic, brænder kalorier, som forbrænder fedt; Kombiner det med aktiviteter, der opbygger lean muskelmasse for at øge din lean masse procent. At reducere dit samlede daglige kalorieindtag og spise en sund kost også positivt påvirker dine samlede kropsfedt procent.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com