Cytogainer vs muskel mælk

11/04/2010 by admin

CytoGainer og muskel mælk er protein kosttilskud for dem der ønsker for at øge deres muskel masse eller forbedre ydeevnen. CytoSport, Californien producent af sports-orienterede kosttilskud, sælger både CytoGainer og muskel mælk.

Muskel mælk

Udtrykket muskel mælk refererer til en række af protein-rige CytoSport produkter, der lover øget styrke, lean muskelvækst, hurtig recovery fra øvelse, bæredygtig energi og bedre ydeevne. Muskel mælkeprodukter sælges som pulver, korn, barer og shakes.

CytoGainer

CytoGainer, på den anden side er et protein og kulhydrat supplement, der lover muskelvækst, forbedret proteinsyntesen og forbedret opsving. CytoGainer er kun tilgængelig som en aromatiseret pulver.

Laktose

CytoGainer er 98 procent laktosefri og muskel mælk er 100 procent laktosefri. Laktose er det naturligt forekommende sukker findes i mælk. Personer, der er laktose intolerant har ikke udtog enzymet laktase til at fordøje laktose.

Ernæring

CytoGainer er 97 procent fedt fri og har ingen tilsat sukker. Pr. 150g tjener, giver CytoGainer 54g protein, 79g kulhydrater, 5g fedt, 6g sukker og 150mg kolesterol. Muskel mælk, på den anden side indeholder lavt sukkerindhold kulhydrater, er lavet med kun naturlige sødestoffer som stevia og er trans-fedt gratis. Pr. 75g servering, giver muskel mælk Naturals 32g protein, 12g kulhydrater, 18g fedt, 6g sukker og 5mg kolesterol.

Omkostninger

En 2,48-lb. kande af muskel mælk Naturals pulver typisk koster et par dollars mere end 3.25-lb. balje med CytoGainer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com