Hjem kur mod MRSA Staph infektion

08/26/2010 by admin

Methicillin-resistente Staphylococcus aureus, eller MRSA, er dybest set en hud byld, der er resistente over for antibiotika behandling. Stafylokokker bakterier, findes naturligt i kroppen, er årsag til huden bylder. Typisk, de er forårsaget af inficerede indgroede hår, men hvis du har været udsat for en meget smitsom MRSA, staph kan komme ind i ethvert åbent sår og forårsage bylder til at sprede.

Indeslutning

Den vigtigste ting du kan gøre for at dæmme op for MRSA-infektionen er at ikke presse koger. Dette kan forårsage infektionen sprede internt og vil gøre det langt vanskeligere at helbrede. For det andet, vaske dine hænder flere gange i løbet af dagen. Vaske enhver vaskeklud eller håndklæde, du bruger med blegemiddel før du bruger en anden gang. For at undgå at sprede infektionen til andre, ikke tjene eller forberede mad for alle. Denne infektion er meget smitsom.

Æteriske olier

Tea Tree olie er et naturligt antibiotikum, der er blevet brugt af indfødte i århundreder. Sætte en dråbe af Tee Tree Oil på kogepunktet og dække det med et band-støtte. Gøre dette 2 til 3 gange om dagen. Hvidløg olie kan også helbrede MRSA bylder. Enten få flydende hvidløg olie eller skær en frisk hvidløg og placere den på i kog. Holde det på plads med et band-støtte natten over. Gentag indtil kogepunktet er væk. Du kan også bruge hvidløg sammen med Tea Tree olie.

Komprimerer

Der er flere stoffer, der vil hjælpe henlede pus ud af i kog. Christina's Home Retsmidler anbefaler at du tager tomatpuré og sprede det på kogepunktet. Wrap den med klamrer wrap og varm flannel. Lad det sidde natten over. Skiftevis, kan du sætte havsalt på en fugtig vaskeklud og hold det på i kog i en halv time. Efter at dip et stykke vat i castor olie og salt og tape det på i kog natten (du kan bruge en band-aid). Kog skal sprænges eller forsvinde. Christina's Home Retsmidler anbefaler også blande 1-tbsp. af Manuka honning, 1 tsk af Tumeric, 1/2-tsk ingefær pulver og en knivspids af havsalt. Blandes til en tyk pasta, derefter anvende på kogepunktet og wrap med plastic wrap dækket med varm flannel. Gentag for flere dage.

Internt

Du kan opløse en teskefuld af gurkemeje i varmt vand og drikke det tre gange om dagen i flere dage. Altid drikke flere glas vand efter at have drukket Tumeric blandingen som gurkemeje er et diuretikum. Det er også en blod tyndere, så forsigtighed bør anvendes, hvis du er på medicin. Jorden klinik læsere anbefale 250-mg. af grapefrugt frø ekstrakt taget tre gange om dagen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com