Kreatin risici & bivirkninger

08/07/2010 by admin

Kreatin er et stof, der forekommer naturligt i kroppen og er et afgørende element i opbygningen af stærke muskler - som store brystmuskulaturen, biceps og så videre. Kreatin er en af de mest populære og fælles kosttilskud til sportsfolk, der er tilgængelige på markedet i dag. Det bruges oftest til mennesker, der forsøger at opbygge deres styrke eller deres krop masse. Som med alle kosttilskud, er der nogle risici og negative bivirkninger forbundet med at tage kreatin.

Positive bivirkninger

Kreatin er en yderst effektiv energi booster, så de tager det vil opleve øget energi og mere holdbarhed for længere og intens træning. Kreatin er også ekstremt effektive på, at mennesker får en "større" udseende, som er nyttige for bodybuildere og mange atleter.

Negative bivirkninger

En fælles negativ effekt af kreatin brug er en stigning i vand vægt. Dette kan forårsage personer, der har en mere oppustet udseende og føler. Dine muskler kan føles blødere i modsætning til hårdere. Også, når folk holder op med at tage kreatin, vil de bemærke en dramatisk og skarpe nedgang i deres energi niveauer.

Mere alvorlige bivirkninger

Nogle kreatin brugere har rapporteret mere alvorlige bivirkninger at tage supplement, såsom smertefulde kramper, muskelspasmer og trak muskler. Men forskning offentliggjort i medicin og videnskab i sport og medicin viste, at i en gruppe af tyve-seks atleter at tage kreatin mellem tre og fire år, der var absolut ingen forskel med hensyn til skade eller muskel kramper sammenlignet med atleter ikke at tage kreatin.

Ulemper

Selvom der er virkelig ingen beviser for at kreatin forårsager nogen alvorlige bivirkninger eller risici, har mange brugere rapporteret oplever dårlig mave og mave ubehag inden for deres første par uger efter begyndt at bruge kreatin supplement. Disse fordøjelsessygdomme problemer kan løses ved at sænke mængden af kreatin indtagelse.

Misforståelser

Mange mennesker får den forkerte idé om Kreatin og antage at det er et stof svarer til steroider (som er fælles med atleter og bodybuildere). Kreatin er imidlertid ikke en hormonel supplement og derfor helt i modsætning til juridiske steroider og andre typer af fremstillede prohormoner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com