Fødevarer, styrke immunforsvaret hos børn

03/26/2010 by admin

Det menneskelige immunsystem beskytter kroppen fra mikroorganisme og Kim invasioner. En kompromitteret immun ordning fører til sygdomme og infektioner. Immunsystemet hos børn er stadig udvikling og sårbare over for infektioner fra miljø- og sygdomme, når de begynder skolen og bliver udsat for andre børn. Fødevarer, styrke immunforsvaret hos børn at styrke deres interne systemer til at modstå disse eksterne angribere.

Sådan fungerer det

Immunforsvar er komponerer celler, proteiner, væv og organer, der fungerer som et forsvarssystem. To typer af leukocytter eller hvid-blodlegemer, fagocytter og lymfocytter, arbejde sammen, søge efter infektiøse organismer og ødelægge dem. Fagocytter er celler, der spiser invaderende organismer, og lymfocytter er celler, der hjælper kroppen med at huske tidligere angribere for at hjælpe med at beskytte mod fremtidige invasioner.

Leukocytter er fremstillet i hele kroppen, primært i de lymfoide organer---milt, knoglemarv og thymus. Lymfeknuder, klumper af lymfoide væv, gemme leukocytter. Lymfekar bære leukocytter gennem blodkar på deres beskyttende missioner. Fødevarer, styrke immunforsvaret hos børn giver næringsstoffer, at opretholde kroppens forsvarsmekanisme.

Citrusfrugter

Citrusfrugter er fyldt med antioxidant vitamin C. antioxidanter boost immunitet og fremme helingsprocessen i det menneskelige legeme. Børn nyde citrusfrugter som appelsiner, mandariner og klementiner, fordi disse frugter er sødere end grapefrugter eller citroner. Nyd disse frugter med morgenmad eller som sunde snacks og desserter.

Jordbær

Jordbær indeholder vitaminerne A og C og selen, antioxidanter, der beskytter kroppen mod frie radikaler og infektioner. Frie radikaler kommer ind i kroppen af udsættelse for sol, tobak og miljømæssige toksiner, forårsager celleskader. Ifølge University of Illinois udvidelse, otte jordbær indeholder 140 procent af den anbefalede daglige tilførsel af C-vitamin for børn, og en kop eller jordbær er kun 55 kalorier. Børn kan nyde denne immun-styrke fødevarer med havregryn, kolde korn og fedtfattig yoghurt eller i en skål, drysset med lidt sukker.

Broccoli

Broccoli indeholder C-vitamin og beta-caroten, immun-styrke antioxidanter. University of Illinois udvidelse rapporterer, at fytokemikalier i broccoli indeholder kræft-bekæmpelse egenskaber og reducere risikoen for hjertesygdomme. Omfatte broccoli i dine børns kost mindst tre gange om ugen, enten dampet eller som en del af en rå salat. Fiber i denne mad fremmer et sundt fordøjelsessystem.

Gulerødder

Beta-caroten i gulerødder konverterer til a-vitamin i det menneskelige legeme. Antioxidant beskytter kroppens immunsystem, bekæmpe fremtidige forekomster af lungekræft, slagtilfælde og hjertesygdomme. Køb baby gulerødder i små poser til hurtige snacks for dine børn.

Grøn te

Grøn te indeholder antioxidanter og polyfenoler, styrke immunforsvaret og beskytter kroppen mod kræft og hjertesygdomme. Brygge iste og chill i køleskabet i hurtig kolde drinks for dine børn til at drikke på varme dage eller med måltider.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com