Om de medicinske tilstande af helvedesild

08/10/2010 by admin

Om de medicinske tilstande af helvedesild

Helvedesild er en hudlidelse, der kan resultere i smertefulde, siver blærer, der normalt vises omkring en persons Midtersektionen, herunder brystet, tilbage torso og endda under brysterne. Fordi helvedesild er forårsaget af varicella - zoster virus, er medicinsk behandling, som normalt består af antivirale lægemidler eller vacciner, normalt nødt til at rydde op sår.

Identifikation

Selvom en udslæt eller serie af vabler, der typisk vises på din midsection er normalt kan den mest tydeligt indslag af helvedesild, følsomhed eller brænding på hudens overflade være til stede før enhver fysisk sygdom har optrådt. Desværre, fordi disse symptomer ikke er endnu ledsaget af nogen håndgribelige sår, helvedesild kan være vanskeligt at identificere i sin tidlige fase. Når rødme og blærer begynde at danne, men bliver betingelsen meget lettere at diagnosticere og derefter behandle.

Forebyggelse/løsning

Antivirale lægemidler er de mest almindelige og effektive former for behandling af helvedesild, så det er vigtigt at se din læge, snart efter symptomer udvikler. Der er en varicella - zoster-virus vaccine kaldet Zostavax, der administreres normalt til "udsatte" befolkninger, herunder ældre og mennesker med en sårbar immunsystemet, såsom kræft eller hårtransplantation patienter og dem, der er HIV-positive. Denne vaccine i høj grad mindske chancerne for at udvikle helvedesild igen, og hvis helvedesild bør gentage, det skulle mindske dens symptomer og sværhedsgraden. Der er tre antivirale lægemidler på markedet, at behandler helvedesild. De er Zovirax, Famvir og Valtrex. Disse stoffer er mest effektiv, når de er indgivet inden for 72 timer efter udslæt eller sår der vises. Steroider og et par smertestillende midler er også brugt lejlighedsvis at behandle helvedesild, selvom de antivirale lægemidler er normalt den bedste behandlingsmulighed.

Advarsel

Som skoldkopper er helvedesild smitsom. Fordi begge disse betingelser udvikle fra varicella - zoster-virus, kan sprede sig til en person, der ikke har haft skoldkopper og vil kun resultere i skoldkopper, ikke helvedesild. Hvis du allerede har haft skoldkopper kan du fange varicella - zoster-virus fra en anden, selvom du stadig kan udvikle helvedesild. Cellulitis kan udvikle hvis blærer forårsaget af helvedesild blive smittet med bakterier, som kan behandles med antibiotika. Sjældent, vil helvedesild danne i ansigtet, som kan irritere øjet og muligvis--selv igen sjældent--føre til blindhed.

Tidsramme

Hvis brændende og følsomhed er til stede på din hud fra helvedesild, vises faktiske knopper og blærer omkring tre til syv dage senere. De antivirale lægemidler skal typisk gives indenfor 72 timer efter blister formning. En person, der er ellers ved godt helbred og ikke har nogen immunsystem problemer skal inddrive fra helvedesild inden for tre til fem uger. Typisk den brændende og kløe vil stilne først, efterfulgt af forsvinden af udslæt og/eller vabler. De fysiske sygdomme bør ikke efterlade nogen form for varig ar.

Misforståelser

Den varicella - zoster-virus, der forårsager helvedesild og skoldkopper, er faktisk en form for herpesvirus. Det er imidlertid ikke den samme stamme af virus, der forårsager kønsvorter eller sår i munden, så der er ingen risiko for disse betingelser, udvikle sammen med helvedesild.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com