Hindringer for sprogudvikling

07/11/2010 by admin

Hindringer for sprogudvikling

Tusindvis af børn lider af læring, fysiske og sproglige udvikling forsinkelser som følge af årsager uden for deres kontrol. Medicinske tilstande, fosterskader og barn miljøer har meget at gøre med den måde, hvorpå børn udvikle sig. Dem med kløft ganer, høretab, auditive lidelser og børn, der er internationalt vedtaget deal med mange hindringer for sproglige udvikling.

Ensidig høretab

Ensidig høretab beskriver en tilstand, ofte fra fødslen, viser en døvhed på enten højre eller venstre side. Væsentlig sprog forsinkelser er almindelige i disse børn med handicap. Det er ikke bevist, at alle børn med høretab har et sprogbarriere, men dem med svær ensidig uhørbarhed vise udviklingsmæssige forsinkelser.

Auditive behandling lidelse

Auditive behandling lidelse er en tilstand, der forhindrer lyde, ofte præsenteret i tale, skal konverteres til korrekte oplysninger til barnets hjerne. Tidlig påvisning af sygdommen kan bidrage til at holde sproglige udvikling på vej men hvis efterladt ubemærket kan også forårsage akademiske forsinkelser.

Internationale forældreløse

Børn placeret i børnehjem afventer amerikanske vedtagelse ofte har sprog udvikling forsinkelser. Børnehjem pleje motivere ikke børnene til at lære sproglige færdigheder. Fysiske vækst forsinkelser, dels på grund af lav fødselsvægt og manglende prænatal pleje, er delvist ansvarlig for manglen sproglige udvikling.

Kløft gane

Børn født med en kløft ganen er udsat for mange udviklingsmæssige forsinkelser herunder sprog. Tilstanden skal behandles med lægelige, dental, terapeutiske og auditive intervention. En tale patolog er ofte knyttet til barnet for yderligere individualiseret behandling, herunder udtale, artikulation og sproglige færdigheder fokuseret på vokale udtryk og årvågenhed.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com