Urter til Alert sind og hukommelse

12/19/2010 by admin

Urter til Alert sind og hukommelse

Urter har altid været værdsat for ikke kun deres betydning i køkkenet, men også for deres helbredende egenskaber. Der er mange urter menes at hjælpe med menneskers sundhed, der kan holde øje alarm og bistå hukommelse. Selv hvis du ikke har nogen sundhedsmæssige problemer, er det tilrådeligt at søge læge før du tager urter til medicinske formål. Tag ikke nogen urt uden forudgående kendskab til dens virkninger.

Populære og traditionelle urter

En række af meget populære og traditionelle urter kan hjælpe sindet. Rosmarin er en populær krydderurt i madlavningen, og det anvendes i et lægemiddel måde, også. Rosemary is thought to help cure headaches and aid concentration and memory, according to home-herb-garden.com. Salvie er godt for hjernen og hukommelse, og persille hjælper blodet levering til hovedet.

Asiatiske og amerikanske Ginseng

Ginseng er en anden urt med et godt ry for at hjælpe alle former for menneskelige lidelser. Der er to typer af ginseng almindeligt brugt til medicinske formål: asiatiske og amerikanske. Asiatiske ginseng er kendt for sine medicinske egenskaber til behandling af en række sundhedsproblemer, herunder forbedre koncentrationen. Amerikansk ginseng er blevet fremmet som at hjælpe langsomme Alzheimers sygdom, men det stadig skal være bevist endegyldigt. Begge typer af ginseng kan producere bivirkninger, især asiatiske ginseng, som kan forårsage maveproblemer og hovedpine.

Asiatiske urter

Gingko biloba not only assists memory, but also helps circulation, according to herbal-supplements-guide.com. At tage gingko biloba kan producere bivirkninger som svimmelhed og opkastning. Bacopa monnieri og schisandra er gavnlige for hjernen ved at hjælpe hukommelse, og Bacopa monnieri hjælper også koncentration. GotU kola hjælper udførelsen af hjernen via dens kraftfulde kredsløbssygdomme egenskaber.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com