Hvordan til at bekæmpe atleter fod naturligt

12/26/2010 by admin

Hvordan til at bekæmpe atleter fod naturligt

Fodsvamp er en smertefuld og irriterende svampeinfektion. Du fange fodsvamp, ved hjælp af offentlige brusere eller ved at gå barfodet ved swimmingpoolen eller i andre offentlige områder. De bakterier, der naturligt lever på dine fødder vil hjælpe dig med at modstå fodsvamp, men hvis du bruger antibakteriel sæbe du kan have dræbt de "gode" bakterier og har forladt de dårlige med nem adgang til dine følsomme fødder. Hvis du allerede har fodsvamp, er der en bred vifte af behandlinger til rådighed. Den bedste måde at behandle fodsvamp er med naturmedicin, der vil give de gode bakterier på dine fødder en chance for at komme til hægterne og starte forsvare tæerne igen. I denne artikel vil vi diskutere hvordan til at bekæmpe fodsvamp naturligt.

Instruktioner

Hvordan til at bekæmpe fodsvamp naturligt

• Kog seks kopper vand.

• Stejle alle seks teposer og tørret lavendel i 20 minutter. Dette vil skabe en meget stærk te, der er fuld af tanninrig transfedtsyrer, en naturlig ingrediens i te, der dræber svampe. Lavendel vil hjælpe dine fødder, helbrede og har også en beroligende duft, der er brugt i mange aromaterapi regimer.

• Hæld fodbad te. Hvis det er stadig for varmt at røre, lad vand køle af inden du sætter dine fødder.

• Suge dine fødder i 30 minutter. Du skal føle sig næsten øjeblikkelig lindring fra kløe og brændende.

• Tørre dine fødder grundigt. Svampen trives i områder af kroppen, der er mørk og fugtig, så tør dine fødder helt og læg ikke straks sko eller strømper på.

Tips & advarsler

  • Hvis du har et alvorligt tilfælde af fodsvamp kan det hjælpe for at udskifte dit arbejde og træne sko. De kan også blive inficeret med svampen og vil bidrage til tilbagevendende infektioner.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com