Anvendelser af moden Papaya ekstrakt

04/16/2010 by admin

Anvendelser af moden Papaya ekstrakt

Papaya er en orange.oval, squash-formet frugt med spiselige sorte frø. Moden papaya ekstrakt er et af de produkter, der er udviklet fra de potente frugt. En anden ekstrakt er grøn, eller umodne, papaya ekstrakt. Begge indeholder enzymet papain, som kan gavne nogen med maveproblemer. Moden papaya ekstrakt indeholder også antioxidanter, vitamin C, A, E og K, foliate, kalium og fiber, som behandles i anvendelserne af moden papaya ekstrakt.

Forstoppelse Relief

Moden papaya ekstrakt indeholder papain, et enzym, der hjælper med fordøjelsessystemet. Selv om den indeholder mindre papain end uddrag taget fra umodne frugt, lindrer modne papaya ekstrakt mild tummy problemer. Det forhindrer oppustethed, gas produktion og fordøjelsesbesvær når taget før du spiser.

Kosttilskud

Moden papaya ekstrakt indeholder også nok vitaminer og antioxidanter for at gøre det værd at tage som kosttilskud. Ekstrakten kan tages på en daglig basis til støtte i fordøjelsen.

Reduktion af kræft

Papaya ekstrakt har vist sig for at bremse udviklingen af kræftceller i et laboratorium indstilling via cellekulturer, ifølge Healthfinder.gov. Ekstraktet har ingen langsigtet effekt på, der drikker og berører 10 forskellige former for kræft, herunder brystkræft, livmoderhalsen, lunge og bugspytkirtel.

Skønhedsprodukter

Papaya ekstrakt findes ofte i shampoo, hud fugtighedscreme og sæbe på grund af dets antioxidanter og andre næringsstoffer. Ekstraktet siges at lysne huden og reducere pletter, giver huden et mere endda hudfarve.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com