Typer af luftfartsselskab olie

11/07/2010 by admin

Typer af luftfartsselskab olie

Aromaterapi anvender æteriske olier til at oprette behandlinger for en række sundhedsmæssige betænkeligheder. Disse æteriske olier, dog bruges ikke selv, som en dråbe olie kan skade huden. For at undgå irritation, kombinere et par dråber af æteriske olier med et luftfartsselskab olie. Luftfartsselskab olie gør løsningen let smørbare og sikkert for ansøgningen.

Identifikation

Carrier olier er vegetabilske, nødder eller frø olier. Valerie Worwood, forfatter til "The komplet Book af æteriske olier og aromaterapi," siger mange olier har terapeutiske værdier, selv, så de kan faktisk tilføje til styrken af aromaterapi blanding. Olier anvendes i aromaterapi er anderledes end madolier fundet i købmandsforretninger, selv om. Worwood siger at kigge efter koldpresset sorter til at sikre, at olien er blevet behandlet uden kemikalier. Carrier olier vil dreje harsk, så brugere bør tjekke den flaske instruktion etiket for opbevaring af oplysninger.

100 procent baseolier

Ifølge Worwood, kan nogle olier anvendes selv med ingen fortynding i aromaterapi applikationer; Disse omfatter sød mandel, abrikos kerne, majs, grapeseed, hasselnød, peanut, saflor, sojabønner og solsikke. Husk på, at nogle olier ikke vil være passende for hver bruger på grund af allergi og overfølsomhed. Bortset fra at, er disse olier sikkert at anvende rigeligt på huden.

Fordi det er billigt og har en holdbarhed på 12 måneder, er sød mandel olie populære blandt aromaterapi brugere. Det absorberer hurtigt og efterlader ikke en overdreven fedtet følelse på huden.

10 procent fortyndinger

Ikke alle olie er velegnet til liberal huden ansøgning. Nogle olier, såsom gulerod olie, kan rent faktisk skade huden, når de anvendes direkte. Worwood siger nogle olier er bedst anvendes i kombination med en anden base olie ved 10 procent; Disse omfatter avocado pære, Hjulkrone frø, gulerod, kæmpenatlysolie, jojoba, olivenolie, sesamfrø og wheatgerm.

Fortyndinger kan føjes til specifikke behov. Eksempelvis jojoba og hvedespirer hjælp hud problemer, såsom psoriasis, betændte hud, eksem og tidligt i alderen hud. Selvom populære i madlavning, er olivenolie normalt ikke den bedste olie til aromaterapi, da det er temmelig tyk, og dens lugt kan overmande de æteriske olier.

Vegetabilske Butters

Selvom ikke specifikt et luftfartsselskab olie, kan æteriske olier også placeres i vegetabilske butters, såsom kakaosmør og shea smør. Disse butters er fast ved stuetemperatur og arbejde godt for huden reparation, vedligeholdelse og løsninger. Vegetabilske butters kan også kombineres for at skabe et produkt specielt til en bestemt lidelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com