Definition af en Dissociativ lidelse

11/09/2010 by admin

Dissociativ lidelse er karakteriseret ved en holdning af defiance eller oprør mod myndighed. Børn går ofte igennem en fase af oprøret mellem to og tre år gamle og tidlige ungdom. Dette udgør ikke altid en lidelse. Dissociativ lidelse kan også overlappe hinanden og falder sammen med andre lidelser som ADD eller foretage lidelse.

Definition

Dissociativ lidelse rækker ud over fælles usamarbejdsvillig holdninger eller at være negativ på grund af at være sulten eller træt. Det er en vedvarende tilsidesættelse af myndighed, som griber ind i et barns relationer med voksne og jævnaldrende og hindrer hans sociale og faglige fremskridt.

Symptomer

Et barn udviser en vedvarende holdning af trodsighed mod regler og myndighed, kaster hyppige og intense temperament raserianfald, og spørgsmål og argumenterer uendelige viser alle tegn på at være oppositionel trodsig. Disse børn irritere, skylden og søger hævn. Deres verbale aggressivitet mod andre fremmedgør dem socialt.

Advarsel

Dissociativ lidelse er ofte relateret til andre lidelser. Det kan være uproduktive til behandling er uden også at behandle andre betingelser som Attention-deficit/hyperactivity disorder (ADHD). Depression, angst. Et barn med ADHD ofte er usamarbejdsvillig og demonstrerer manglende selvkontrol. Depression kan være kilden til negativitet.

Behandlinger

Et barn med ulige skal anerkendes og roste din positiv adfærd. Når voksne model adfærden, forventer de, at barnet med ulige ofte følger. Undgå magtkampe er en effektiv måde at give mulighed for forandring og vækst. Grænser, konsekvent konsekvenser og rutiner bygge på nødvendige stabilitet til barnet med ulige. Disse børn har brug for tid og opmærksomhed fra deres forældre og andre voksne.

Ekspert indsigt

Forældre og lærere til børn med ulige skal give behørig opmærksomhed på deres egne holdninger og handlinger. Ved at være udhvilet og i god kan sundhed voksne bedre støtte disse børn. En rolig, kærlig og patienternes holdning er mere effektivt end at være konfronterende og autoritære.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com