Hvor hen til genoprette fra andres aggressiv adfærd

08/27/2011 by admin

Hvor hen til genoprette fra andres aggressiv adfærd

Pågående opførsel kan flair op og nedvisne inden øjeblikke, men for dem på den modtagende ende, næsten altid sin følelsesmæssige virkninger blive hængende længe efter de begivenheder, der fik dem. Mennesker, der lider langvarig eksponering for aggressive forseelse--f.eks gennem forskansede peer mobning eller indenlandske misbrug--udvikle ofte kronisk og invaliderende psykologiske reaktioner. Disse omfatter vedvarende øget angst, kronisk lav humør, ufrivillig mentale "flashbacks" til tidligere traumatiske oplevelser, og negative dybt forventninger om fremtiden. Recovery indebærer læring kunst af udfordrende negative overbevisninger og øve selvstændige re selvstændiggørelse.

Instruktioner

• Lukke øjnene og fokusere på sætning "aggressiv adfærd" (helst i en rolig, afslappende rum). Lad dine følelser, minder og tanker komme frit og spontant til at tænke (Freud kaldte dette "free association") og notere dem ned hurtigt, som du går - nøglen enkeltord eller korte overskrifter vil gøre. Holde ud, så længe idéerne flow, men opretholde nogle grænser omkring motion; Prøv ikke at overstige 50 minutter ad gangen - den gennemsnitlige længde af en psykoterapi session.

• Gennemgå din skriftligt; nøje til de følelser du beskriver og tænke over, hvordan de påvirker dine overbevisninger og forventninger. Bo i den "her og nu," og notere ned alt hvad der kommer til at tænke på når man tænker på om en ny situation, som en jobsamtale eller en social sammenkomst. Hvilke følelser dominerer, håber eller bange? Hverken svar er nødvendigvis "sunde" eller "ludomani," så ikke slå dig selv. Men hvis angst og frygt dominerer, skal du begynde at udfordre dine overbevisninger.

• Mærke, hvor ofte du mentalt replay den aggressive handling. Psykoanalytiker Otto Fenichel brugt Freuds begreb om "gentagelse tvang" til at forklare, hvorfor folk konstant replay ubehagelige eller traumatiske oplevelser i deres sind. Sådanne flashbacks udgør forsøg på at genskabe beherskelse: offer for en aggressiv handling oplever en skræmmende episode af magtesløshed og passivitet, en traumatizing manglende evne eller manglende evne til at afvise en trussel. Denne akut følelse af forsvarsløse eksponering for trussel forvandler effektivt til en mental tilstedeværelse, en indre fortælling af hjælpeløshed og truede. Gentagne mentale playback af den aggressive handling signalere, at mere psykologiske arbejde stadig gøres.

• Køre mod indbildte frygt, ikke fra det. Frygt for overgreb ofte bliver installeret i hovedet efter en aggressiv handling, funktion som interne propaganda fremme vedvarende følelser af svigt, angst og afmagt. Mennesker, der oplever dette behov for at udfordre det, så snart det opstår ved at praktisere hvad kognitiv-adfærdsmæssige terapeuter kalder "positive Self-Talk." For eksempel, kunne "I 'm gonna fail/får ondt" blive "Jeg frygter mangel så jeg altid tilbage væk; i dag vil jeg få min frygt og virkelig prøve." Paradoksalt nok vokser frygter i størrelse som du flygte fra det.

• Skrive en liste over negative selvstændige overbevisninger og tæller hver enkelt med en positive Self-Talk alternativ. Aktivt lære positive Self-Talk modargumenter; at have positive svar allerede forberedt mindsker chancerne for at få forkerte-footed når frygt spark. Tænk på din frygt som arbejdet i en indre aggressor, en uønsket indre gæst, der hvisker en konstant strøm af undergravende sladder. Hver gang det du fortæller dig ikke kan du gøre noget, praksis positive Self-Talk til at modbevise den destruktive indflydelse og gør aktiviteten alligevel. Medmindre konstant udfordret, internaliseret aggressive handlinger ikke kun bliver kronisk, men spredt ud at underminere store dele almindelige, dagligdags aktiviteter.

• Udfordring negative overbevisninger med positive Self-Talk og positive handlinger, når og hvor det er muligt. Overbevisninger kræver tilsvarende tiltag for at virkelig mindske frygt. Ved at internalisere traumer fungere folk ofte som deres egne værste fjender, konsekvent underminerer deres selvtillid og selvtillid. Outfacing at frygte aktivt krymper angst og skaber tillid. Udtænke en række daglige "outfacing angst" øvelser bygget op omkring specifikke frygt scenarier, pas på ikke for at overstige din gradvist inddrive tillid og selvtillid. Frygt har tendens til at være unik for hver enkelt-- men altid starte i det små og bygge til større udfordringer som din selvtillid vokser.

Tips & advarsler

  • Recovery kan begynde, når faren er reelt ophørt; Hvis du fortsat er i et farligt, truende eller truende miljø, din første prioritet er at lade det eller rette op på det. Dette kan indebære, at få hjælp udefra - at lade en anden, hvad du går.
  • Positivt selvværd, tillid og myndiggørelse vokse gennem handling; de er resultatet af hvad du gør hvad du "har". Ved at gøre aktiviteter, få din frygt, bygge du alle tre.
  • Ikke fortsætte med dette, hvis du finder de følelser, der genereres af de forskellige øvelser overvældende; Det er et tegn på at du har brug for professionel vejledning eller støtte en kærlig og betroede ven. Men hvis du virkelig kæmper og du trygt endnu mindre, stoppe. Du har brug for yderligere hjælp og opmuntring. Nogle gange, kommer det i form af en betroet ven; på andre tidspunkter vises det som hvad analytiske psykolog Alexander Newman beskriver som "professionelt venskab"--personlige psykoterapi.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com