Hvordan man kan øge stofskiftet med kulhydrater

08/12/2011 by admin

Der er mange teorier om, hvordan du besejre slaget i Ardennerne. Nogle siger, vi skal tælle kalorier. Andre siger, at det er vigtigt at spise høj protein og ingen kulhydrater. Stadig siger andre vi skal kombinere fødevarer korrekt. Flere foreslår, at billetten er en sund afbalanceret kost. Der er et element af sandhed i de fleste af disse teorier, undtagen én--at vi ikke bør spise nogen carbs overhovedet. I virkeligheden, hjælper komplekse kulhydrater til at øge vores stofskifte, så vi kan brænde mere overskydende fedt. Nøglen, derfor, er ikke at fjerne carbs fra vores kost, men i at spise rigtige. Læs videre for at lære hvordan man kan øge stofskiftet med kulhydrater.

Instruktioner

• Identificere komplekse kulhydrater. Disse kulhydrater kræver kroppen til at producere mere energi for at bryde dem til brug som brændstof. Det betyder, at kroppen giver sig selv en metabolisk hoppe start for at gøre det nødvendige arbejde. Desuden, fordi denne form for kulhydrat tager længere tid for kroppen at nedbryde, skal stofskiftet forblive aktiv i en længere periode. Det betyder også, at mindre insulin sprøjtes ind i blodet, hvorved vores presserende begær for visse typer af fødevarer, der er høj i sukker eller fedt.

• Bestemme de komplekse kulhydrater, der er rigtige for dig. En masse komplekse kulhydrater kan findes i fødevarer, vi normalt spiser hver dag som frugter og grøntsager. Det kan ofte være et godt valg af komplekse kulhydrater for de fleste mennesker, fordi mange frugter og veggies er også høj i fiber. Fiberrig emner, som komplekse kulhydrater, tage mere energi for kroppen at brænde deres respektive kalorier. I virkeligheden, mener mange forskere, at en masse højt fiber frugter og veggies faktisk bruger flere kalorier for at fordøje dem end de kalorier, som de faktisk har. Der er en klar bonus.

• Øge dit stofskifte med komplekse kulhydrater i deres mest naturlige, eller rå, form. Dette er enkel med masser af frugt og grøntsager, som vi ofte foretrækker at spise i deres rå tilstand. Der er dog andre komplekse kulhydrater, som vi også kan bruge i en naturlig form. Disse omfatter Byg, klid, brune ris, majsmel, havregryn og hvedekim.

• Vælge andre komplekse kulhydrater, der vil bidrage til at øge stofskiftet som bønner, korn med fuldkorn og/eller høj i fiber, majs og majsmel, frugter, bælgfrugter, linser, multi korn pasta og brød, havre og havregryn, ærter, kartofler (hvid og yam), rodfrugter, strimlet hvede, hele hvede brød, mel og pasta og meget mere. Igen, er det bedst at holde disse kulhydrater i den mest naturlige form muligt. Hvis du tilføjer en masse sukker, honning, eller andre "slik" eller fede ting til dem i madlavning proces, du kan unødig meget egenskaber, som du søger.

• Spiser komplekse kulhydrater korrekt. Det er bedre at holde din carbs tættere til den første halvdel af din dag end andet halvdel. Dette er normalt tiden, når du er mest aktive og derfor mest sandsynligt at forbrænde dem ekstra kalorier. For eksempel, hvis du vil medtage fuldkorn i din kost, er det bedst at bruge dem som en del af din morgenmad regime. På den måde, du får højt fiber tidligt på dagen og begynde en tidlig jump start din metabolisme. Du kan også vælge hele korn brød til din frokost eller tidlig morgen snacks. Eller hvis du ønsker pasta, vælge en fuldkorns pasta blandet med rodfrugter for en dobbelt effekt. Middag bør indeholde lysere korn valg som brune ris, byg, bønner og bælgfrugter. En anden mulighed er naturligvis disse root veggies, at du kan lide så meget eller endda kartofler. Dog, komplekse kulhydrater end frugt bør undgås når som helst efter ca 6:00 PM

• Undgå at blande komplekse kulhydrater og proteiner sammen så meget som muligt. Mange tror, at fordi kulhydrater og proteiner fordøje forskelligt, blande dem kan skabe kaos i kroppen som den forsøger at afgøre, hvilken at fordøje først. Denne forvirring kan bremse den metaboliske proces, dermed fortryde fordel af komplekse kulhydrater. Vælg i stedet enten et måltid højt proteinindhold med visse typer af grøntsager eller høj i kulhydrater med rodfrugter. På den måde i fordøjelseskanalen og metaboliske system kender den bedste måde at opnå fordøjelse og forhindrer det i at gemme en masse af overskydende fedt.

Tips & advarsler

  • Check med din læge før du foretager nogen form for store skift i din kost.
  • < br > Bevar moderation i alle ting. Læse fødevareetiketter omhyggeligt at sørge for, at du får præcis hvad du vil og ikke noget, der er "blandet" eller "efterlignet."
  • < br > stræbe for en afbalanceret kost, der indeholder alle de vigtige fødevaregrupper og ikke nogen særegen type af fødevarer.
  • < br > Sørg for at rengøre alle frugter og grøntsager før forbrug, især det du ikke kommer til at koge dem.
  • Ikke over nyde enhver form for fødevare, herunder komplekse kulhydrater.
  • < br > undgå overskydende sukker og fedt i forberede din mad elementer i almindelighed men komplekse kulhydrater i særdeleshed som de kan unødig disse foods' fordel til din kost.
  • < br > Vær opmærksom på at skifte til komplekse kulhydrater er ikke en åben invitation til at spise så meget som du ønsker.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com