Hvordan man kan købe phentermin vægttab piller

03/28/2017 by admin

Hvordan man kan købe phentermin vægttab piller

Phentermine er vægttab stoffet Adipex generiske form og er kun tilgængelig med en recept. Forud for en ændring af de kontrollerede stoffer Act vedtaget i januar 2008, kan forbrugerne købe phentermin og andre receptpligtige lægemidler på internettet. Det er nu ulovligt at markedsføre phentermine online og fleste af de virksomheder, der hævder at gøre det er svindel. FBI opfordrer forbrugerne til at undgå at købe receptpligtig medicin over internettet, så der er ingen sikker vej til at fortælle hvilke stoffer medicin faktisk indeholder--især hvis de er importeret fra et fremmed land. Det er muligt at købe phentermin, men du skal først skaffe en recept på stoffet. Det er undertiden vanskeligt at opnå.

Instruktioner

• Spørg nogen venner og familiemedlemmer der tager phentermin eller der har taget det i fortiden som læge har ordineret medicinen. Mange læger er tilbageholdende med at ordinere phentermin, og besøg hos mange læger i et forsøg på at opnå en recept kan få dyre selv for dem med sundhed dækning. Hvis du ved, der er villige til at ordinere medicin før tiden, at oplysninger kan spare dig tid og penge.

• Besøge lægen anbefales til dig eller din familie læge. Forklare dit vægttab mål og lad lægen ved, at du har problemer med at tabe sig på egen hånd. En læge tøven at ordinere et vægttab støtte er normalt skyldes, at medicinen ikke er lægeligt nødvendige og også bærer risiko for patienten. Lad din læge ved, at du grundigt har evalueret de risici og fordele forbundet med stofbrug og at din beslutning om at anmode om det er en uddannet. Hvis lægen skriver du en recept, kan du blot købe phentermin fra din lokale apotek.

• Kontakt den amerikanske samfund af bariatriske læger (ASBP) på (303) 779-4834 anmode om hjælp til at finde en bariatric læge i dit område, hvis din familie læge nægter at give dig en recept. Bariatriske læger specialiserer sig i at hjælpe mennesker tabe sig, og omfatter typisk vægttab hjælpemidler såsom phentermin i deres programmer. Nogle forsikringsselskaber dækker bariatrics, så vær parat til at betale ud af lommen for dit besøg. Ring før tid og bede om oplysninger om de forskellige programmer din bariatric læge tilbud. Hvis lægen ikke omfatter phentermin i hans programmer, ikke spild penge på et besøg. Lad ASBP anbefaler en anden læge.

• Tag recepten for phentermin, som du modtager fra din bariatric læge til din lokale apotek skal udfyldes. Hvis din læge inkluderer refills, kan du vende tilbage på apoteket og købe medicinen, som du har brug for det, indtil du har opbrugt din antallet af refills. Da phentermin ikke skal tages mere end 12 uger ad gangen, skal du have en anden høring med din bariatric læge efter tre måneder at få hans godkendelse for dig at fortsætte med at tage medicinen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com