Er Tea Tree olie effektivt på Toenail svamp?

08/03/2011 by admin

En toenail svamp, onychomycosis, kan være ubehageligt at se på, samt smertefulde. Ifølge Mayo Clinic, kan svampen være forårsaget af gær, mug eller en type af svampe kaldet dermatofytter. Svampen finder vej under din negl, ofte gennem en sprække i neglen eller huden omkring negleroden. Medicinsk behandling for neglesvamp kan omfatte medicin, der kan tage op til et år at arbejde, eller endda kirurgi. Hvis du ønsker en blidere, mere naturlig behandling, prøve tea tree olie.

Hvad er Tea Tree olie?

Tea tree olie er fra et træ kaldet melaleuca alternifolia, der er hjemmehørende i Australien. Olien er fremstillet af damp-destillation af bladene af tea tree. Ifølge en rapport fra American Cancer Society, har tea tree olie været anvendt i årevis til behandling af mange hudsygdomme. Videnskabelige beviser understøtter nu tea tree olie som et effektivt middel mod mange lidelser, herunder neglesvamp. 2003-udgaven af Journal for anvendt Mikrobiologi indeholder en undersøgelse, der viser alle de kemiske komponenter af tea tree olie er effektiv i behandling af flere forskellige typer af svampe, og August 2002-udgaven af Journal af antimikrobiel kemoterapi navne specifikt dermatofytter som værende modtagelige for tea tree oliebehandling.

Hvordan man bruger det.

Tea tree olie er meget stærk, og kan være et irritationsmoment for nogle mennesker. Det er meget sjældent anvendt fuld styrke på hud betingelser, men det kan være anvendt fuld styrke til toenail svamp. Hvis du vil anvende, vaske og rense den inficerede toenail. Buff søm og trim det ned. Tør det grundigt. Når tør, hæld nogle dråber af 100% tea tree olie på det berørte søm. Ved hjælp af en steril vatpind, sikre olie anvendes så langt under neglen, og ind i kanten af neglen, som du kan muligvis få det. Den eneste måde at du effektivt kan behandle svampen er at sørge for, at det kommer i kontakt med olien. Gnid olien dybt ind i neglen, men vær forsigtig ikke sætte fuld styrke olie på den omkringliggende hud. Anvende en bandage til te træ olie-dækket søm vil hjælpe med at holde neglen ren, samt hjælpe olien forblive på tåen. Anvende olie en gang om morgenen og en gang om natten.

Advarsel

Hvis du oplever nogen smerte eller rødme ved anvendelse af tea tree olie, skifte til en løsning af halvt olie og halvt tea tree olie. Hvis rødme fortsætter på efterfølgende programmer, du kan have en allergi over for olie og skal ophøre med dens anvendelse.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com