Hvordan at slippe af Filiform vorter

07/29/2011 by admin

Hvordan at slippe af Filiform vorter

En filiform vorte er en almindelig type af vorte forårsaget af kontakt med HPV (human papillomavirus). Filiform vorter er ofte lang og slank. Filiform vorter kan forekomme overalt på kroppen, men de opstår ofte på ansigt og hals-området, hvilket gør at fjerne dem mere af en udfordring. Der er flere behandlinger til at slippe af filiform vorter, både hjem retsmidler og medicinsk kontor behandlinger. Hvis filiform vorter er i ansigtet, du skal passe på hvilken hjem afhjælpe bruger du, som mange produkter og urter kan forårsage brændende eller hudirritation.

Instruktioner

Home behandling for Filiform vorter

• Vask en frisk, rå kartoffel. En frisk kartoffel fra en landmands marked eller haven ville være ideelt. Men en kartoffel friske fra det lokale supermarked vil gøre hvis nødvendigt. Kalium og andre næringsstoffer i kartoffel absorberer ind i huden og virker mod HPV.

• Skær kartofler i tynde, små stykker, men stor nok til at dække vorten.

• Placer nogle vaseline på huden omkring vorten, men ikke på selve vorten. Dette vil beskytte den sunde hud fra mulige irritation fra behandling.

• Forsigtigt gnide overfladen af vorte med en neglefil, der er disponible. Dette vil hjælpe areal af vorte acceptere behandling med mindre modstand.

• Anvende kartoffel stykke på vorten, og sikkert på plads med en klæbende bandage. Forlade om natten. Gentag denne behandling i 7 til 10 dage eller indtil vorte falder af.

Tips & advarsler

  • Vorter kan spredes til andre dele af kroppen samt til andre mennesker. Undgå tæt fysisk kontakt, indtil vorten er forsvundet. Overveje mulighederne for indefrysning eller brændende off vorte. Spørg din læge om den behandling, der indebærer at fjerne vorten af frysning med et kemisk stof, normalt flydende nitrogen. Din læge kan også brænde eller afskære vorte. Problemet med de sidstnævnte to behandlinger er chancen for ardannelse, som er et problem hvis vorte er i en fremtrædende område i ansigtet.
  • Rene håndklæder og elementer, der er kommet i direkte kontakt til vorte med meget varmt, sæbevand vand. Dette vil hjælpe med at forhindre overførsel af HPV.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com