Hvordan man kan stoppe med at tage Finasteride

02/25/2011 by admin

Finasterid er en receptpligtig medicin anvendes primært til behandling af benign prostatahypertrofi (BPH). Finasteride er også administreres under navnet Propecia, til behandling af mandlig mønster skaldethed og hårtab. Det er typisk taget som en gang en dag tablet, med eller uden et måltid. Mens finasterid gør hjælp shrink prostate udvidelsen (BPH) blandt de fleste mænd, der tager det, processen er langsom og medicinen lindrer symptomer kun omkring en tredjedel af mænd, der tager den.

Instruktioner

Trinene

• Aftal at sidde og diskutere alternativer til Finasteride med din læge.

• Lav en liste over alle dine aktuelle forhold, og hvilken anden medicin du tager. Også udarbejde en liste af bivirkninger, som kan forekommende, og grunden til hvorfor du ønsker at stoppe dit kursus for Finasteride.

• Hvis du er i behandling for BPH, Spørg din læge om alfa-blokker Terazosin, som har vist sig effektive i behandling af BPH.

• Hvis din læge anbefaler stadig finasterid, Husk at få bivirkninger (primært erektion tab), ikke er permanente og at fortsætte dit kursus af finasterid er formentlig bedre end kirurgi.

Tips & advarsler

  • Hvis du tager finasterid, stopper ikke at tage det uden først at tale med din læge, og det er vigtigt, at du tager det omkring det samme tidspunkt hver dag.
  • Finasteride er kun mandlige anvendes, og side effects omfatter manglende evne til at opretholde en erektion (sjældne, kun i omkring 4% af mændene), faldt sexlyst, testikel smerter. Hvis Finasteride er ordineret til BPH, er det vigtigt at vide, at Finasteride vil kontrollere din tilstand, men det er ikke en kur for det, og at det kan være mere end seks måneder før du begynder at føle sig bedre. Ikke stoppe med at tage Finasteride uden først at tale med din læge.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com