Sådan Sammenlign vægttab mellem mænd & kvinder

01/23/2011 by admin

Sådan Sammenlign vægttab mellem mænd & kvinder

En god måde at sammenligne vægttab resultater mellem mænd og kvinder er til at beregne procentdelen af vægt tabt og sammenligne disse resultater. Dette vil også højde for det faktum, at mænd har tendens til at veje mere end kvinder samt det faktum, at mænd har tendens til at tabe sig hurtigere. Kvinder har naturligvis en højere procentdel af kropsfedt end mænd, hvilket gør det sværere for dem at tabe. Disse kendsgerninger tages i betragtning i reality shows som The Biggest Loser at gøre det retfærdigt mellem deltagerne.

Instruktioner

• Vejer dig selv, før du starter dit vægttab, om morgenen med lys tøj på. Notere nummeret i pounds og sørg for at bruge en nøjagtig skala. Har et medlem af det modsatte køn gør det samme.

• Vejer dig selv, efter at du har mødt dit vægttab mål, i morgen med det samme tøj du bar for at måle din vægt i første omgang. Vær opmærksom på dette nummer og er medlem af det modsatte køn fra før gøre det samme.

• Trække din endelige vægt fra din oprindelige vægt at få antallet af pounds tabt. Gør dette til personen fra det modsatte køn så godt.

• Opdele antallet af pounds du har mistet din oprindelige vægt. Dette vil give dig procent af vægten du har mistet. For eksempel, hvis du i starten vejede 200 pounds og du tabt 20 pounds, har du mistet 10 procent af din kropsvægt. Gør dette til person af det modsatte køn til at beregne deres procent af vægt tabt.

• Sammenlign resultaterne af procentdel af vægt tabt for at se hvem mistet flere af deres oprindelige startvægt. Dette tal afspejler mere præcist vægttab end bare sammenligne pounds tabt.

Tips & advarsler

  • Bruge et elektronisk skala for mere nøjagtige målinger, og bruge den samme skala for begge målinger.
  • Veje ind på det samme tidspunkt på dagen, fordi kropsvægt kan variere afhængigt af tidspunktet på dagen og om du har spist.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com