Sundhed risiko Forsikring Pool i Texas

02/02/2011 by admin

Sundhed risiko Forsikring Pool i Texas

Mere end 20 år før Kongressen passerede Health Care Reform Act i marts 2010, lovgivning, som ville angiveligt forbyde forsikringsselskaberne fra indstilling satser eller udelukke dækning på grund af præ-eksisterende forhold, havde staten Texas allerede skabt sin egen sygesikring pool for "højrisiko" ansøgere, der indvarslede mange af de samme bestemmelser. Den sundhedsmæssige risiko Forsikring Pool i Texas giver et sikkerhedsnet for støtteberettigede state beboere, der ikke kan opnå dækning fra individuelle kommercielle forsikringsselskaber, hvis de har visse ordkombination medicinske tilstande.

Historie

Texas Health Insurance Pool blev etableret af lovgivning vedtaget i 1989, men modtog ikke finansiering indtil 1997, da $500.000 af bevilgede statsmidler blev fastsat pool's startomkostninger. De første sygesikring politikker til enkeltpersoner ved poolen trådte i kraft 1. februar 1998. Puljen forvaltes af en bestyrelse bestående af ni personer udpeget af statens kommissær for forsikrings. Af staten, skal bestyrelsen medlemmer repræsenterer forskellige interesser at omfatte sygesikring virksomheder og enkeltpersoner berettiget til dækning ved poolen eller en forælder til en støtteberettigede barn. Læger, hospital administratorer, sygeplejerske praktiserende læger og medlemmer af offentligheden kan også udpeges til bestyrelsen.

Støtteberettigelse

For at modtage dækning under de højrisiko sygesikring Pool i Texas, skal ansøgere opfylde kriterierne for støtteberettigelse. Generelt amerikanske borgere yngre end 65 år, der er lovligt bosiddende i Texas-- og juridiske faste beboere i USA i mindst tre år--kan modtage dækning, hvis de levere bevis for, at de har været nægtet dækning af et andet forsikringsselskab, der tilbyder et rimeligt plan på grund af en allerede eksisterende sygdomstilstand eller hvis de er blevet diagnosticeret med en "kvalificeret" medicinske eller sundhedsmæssige tilstand dækket ved swimmingpoolen. Ægtefæller og børn er også berettiget, som visse statslige medarbejdere, der har mistet forsikringsdækning og personer, der engang havde forsikringsdækning under en anden stats risiko pool men tabt dækning, når de flyttede. Kriterier for støtteberettigelse er bestemt; Kontakt pool's administrator på 888-398-3927 for mere information.

Administratorer

Texas Health Insurance Pool valgte Blue Cross/Blue Shield of Texas som dets tredjeparts-administrator. BCBSTX fører tilsyn med tilmelding, behandler medicinske krav og indsamler individuelle præmier. Poolen valgt Medco Health Solutions som leverandør af apotek fordele. Hverken BCBSTX eller Medco beslutte hvilke fordele tilbydes til dem, der er omfattet af poolen, og heller ikke indstiller de omkostningerne ved præmiesatserne. Ifølge administrerende direktør Steve Browning, pool's kontrakt med BCBSTX udløber 31 Dec. 2010. Forslag modtages fra BCBSTX og andre forsikringsselskaber er at blive evalueret af bestyrelsen i 2010.

Dækning

Alle politikker udstedt ved swimmingpoolen omfatter seks besøg til lægen med henblik på forebyggende pleje, der kommer med en $30 copay. Dækning afhænger politikplan udvalgt af forsikret. Poolen tilbyder i øjeblikket, fem niveauer af dækning, fire, der har kalenderåret selvrisikoen spænder fra $1.000 til $7.500 og en opsparingskonto kvalificeret sundhedsplan, som har en $3.000 kalenderår medicinsk selvrisiko. Dækning strækker sig til en bred vifte af sundhedsmæssige betingelser, der kvalificerer den potentielle forsikrede som "høj risiko" og omfatter kræft, diabetes, cerebral parese, multipel sklerose, Downs syndrom og AIDS, blandt mange andre.

Præmier

Præmiesatser er vurderet baseret på en berettiget ansøgerens alder, køn, postnummer og brugen af tobaksprodukter. Præmierne er væsentligt højere end dem, der opkræves i det kommercielle marked, og ved lov skal være mindst to gange dette beløb. Høje tariffer stadig ikke er nok til at dække udgifter til alle medicinske og apotek hævder--disse tab bæres af sundhed forsikringsselskaber skal dække pool's tab, af staten. I februar 2011, vil en state-mandat premium rabat tilskud program gå i kraft for at hjælpe indrullerede, der ligger på eller under 300 procent af den føderale fattigdomsgrænse at afholde udgifterne til dækning. I 2009/2010 beskriver Forbundsrepublikken fattigdom retningslinjer fattigdomsgrænsen 100 procent for en enkelt voksen (familie en) på $10,830.

Fremtid

Browning hedder, den føderale Health Care Reform Act ikke bør berøre stat pool's daglige drift, eller vil det påvirke kriterierne eller premium omkostninger. Konkrete reformer i lov, der gælder direkte for den statslige pulje er i øjeblikket under evaluering. Browning angiver, at puljen kan revidere sin dækning, således at det er i overensstemmelse med, leveres af de enkelte sygesikring marked i Texas, selvom disse bestemmelser af den føderale lov ikke gælder for staten. Health Care Reform lovforslaget mandat oprettelsen af føderale risiko pools i alle medlemsstater; Browning angiver, at stater med eksisterende risikerer pools, hvoraf der er 35 (herunder Texas), vil sandsynligvis kontrakt med det amerikanske Department of Health and Human Services til at administrere den føderale pool program i deres respektive stater.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com