Peroneal styrke øvelser

03/02/2011 by admin

At skulle beskæftige sig med en ankel forstuvning er smertefulde og alt for tidlige, gør det svært at gå om hverdagslivet, indtil skaden heler. Den gode nyhed er, at der er peroneal styrke øvelser du kan gøre, som er temmelig effektive til at hjælpe med at undgå ankelskader. Øvelserne kan bidrage til at fremskynde helingsprocessen, hvis en ankelskade opstår.

Effektive øvelser for Peroneals

Mest effektive peroneal styrke øvelser er nemme at gøre og vil også målet andre muskelgrupper i benene. De følgende to peroneal øvelser vil hjælpe med at sikre optimal ankel sundhed og vil reducere risikoen for skade:

Tillægge en mur med to thumbtacks, forlader omkring 12 inches af slæk mellem stifter en rehabilitering band (også kendt som en modstand band). Siddende på gulvet med benene rettede, sætte dine fødder mellem væggen og bandet, der er afholdt mellem stifter. Scoot tilbage, indtil der er ingen slæk i båndet mellem dine fødder og væggen. Derefter trække dine fødder tilbage mod dit hoved langsomt men bevidst så du kan se toppen af tæerne. Hold positionen i fem sekunder, derefter langsomt slippe dine fødder tilbage i en afslappet stilling. For bedste resultat skal du gentage dette 15 - 20 gange dagligt.

Mens i siddende stilling og med fødderne løftet omkring seks inches fra jorden, roll dine ankler langsomt i cirkler. Start af rullende ankler i mod hinanden 20 - 30 gange. Derefter Skift og rulle dine ankler fra hver andre en anden 20 - 30 gange.

Rehabilitere svage Peroneals

Efter en skade er det almindeligt for en ankel forbliver svag, men der er måder at vende det rundt. Disse bevægelser kan være ubehageligt på først, men tager det langsomt og holde en rutine vil resultere i alvorlige peroneal styrkelse:

Hvis du bor i nærheden af stranden, gå på blødt sand for et par minutter om dagen eller så ofte som muligt. Ikke kan gå for lang tid, da dette kan belaste n. peroneus muskler, men en 10 - 15 minutters gang et par gange om ugen gøre underværker.

Brug dine omgivelser til at udfordre dine ankler, når du navigerer din hverdag. For eksempel, når parkering og mens du er på vej ind på markedet, kan du bruge kanten af parkering boder eller fortove til at afbalancere den ene fod foran den anden et par gange. Det er simpelt, men sjov og effektiv. Det er også en bonus, hvis du har børn, fordi det gør for en fantastisk spil sammen.

Bruge en område tæppe, der er ryddet for møbler og spore omridset af tæppe med dine fødder, den ene foran den anden. Balance dig selv rundt tæppe fem til otte gange for gode resultater.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com