Kalorie behov for børn

01/31/2011 by admin

Nogle gange bange forældre for at deres barn ikke er at få mængden af kalorier, de har brug for at opretholde energi niveauer og for normal vækst og et godt helbred. Kaloriefattige behov afhænger af alder, køn og aktivitetsniveau. Så længe dit barn falder inden for det anbefalede interval af kalorier, udvikler de normalt.

Spædbørn

Spædbørn op til fem måneder gamle behovet at forbruge ca 650 kalorier om dagen, indtil de begynder at spise fast føde, ifølge holde børn sunde. De fleste spædbørn får kaloriefattige behov gennem modermælk eller formel. Modermælkserstatninger indeholder omkring 20 kalorier pr. 1 ounce og babyer, der drikker cirka 20 til 32 ounce per dag spiser hvad de har brug for, siger The kalorietæller. Når de begynder at spise fast føde, øges denne kalorieindtag til at omfatte omkring 200 kalorier af solid mad om dagen.

Småbørn

For at vokse ordentligt og bevare sundhed, et barn har behov for den korrekt indtag af kalorier. Deres kaloriefattige behov vil variere afhængigt af deres størrelse, vækst sats og aktivitet niveau. Dr. Paul børns sundhed og Wellness anbefaler at bruge en simpel ligning for at regne ud hvor mange kalorier din barn behov op til fem år. Start på en base af 1.000 kalorier og tilføje 100 kalorier for hvert år af barnets alder. For eksempel en ét-årig skulle 1,000 kalorier plus 100 og et barn på to år skulle 1,000 kalorier plus 200. Denne værdi er et skøn, men falder ind under de sund udvalg anført af United States Department of Agriculture, hvilket er omkring 1.000 til 1.400 kalorier pr. dag for børn aldre 2 til 3.

Førskolebørn

Førskolebørn, bør aldre 3-6, forbruge omkring 1.200 til 1.800 kalorier pr. dag, ifølge holde børn sunde. Den kalorieindtag varierer fra barn til barn alt efter køn, vækstrate og aktivitetsniveau. To seks-årige piger, for eksempel, kan være meget aktiv, men en, der er i hastig vækst kræver flere kalorier end en, der ikke er.

Skolealderen

Børn i alderen seks til 12 har brug for omkring 2000 kalorier om dagen, siger holde børn sunde. Fordi de er aktive, vil skolen og deltager i aktiviteter og ikke længere tager lur, ældre børn spiser mere og bør have en kost, der omfatter alle de større fødevaregrupper for at sikre, at de har de kalorier, de har brug for energi.

Teenagere

Teenagere, aldre 13-18, indtager flere kalorier end nogen aldersgruppe. Deres kroppe voksende og skiftende og ofte de får ikke nok søvn at genskabe deres krop energi. Drenge har brug for fra 2.400 til 3.000 kalorier om dagen og piger kræver lidt mindre end, at for at vokse og udvikle sig ordentligt. Teenagere kaloriefattige behov vil variere på grund af deres forskellige aktivitetsniveauer og køn. En teenage dreng, der er atletisk er typisk større med mere muskelmasse end en pige på samme alder og aktivitet niveau og derfor behov for flere kalorier, siger Kids sundhed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com