Hjem afhjælpe at komme af med hvepse & bier

02/23/2011 by admin

Bier og hvepse tjene en vigtig rolle i spredning af pollen, indsamle honning og spiller deres rolle i insekt "fødevarekæden", men når det kommer til samliv med mennesker, bier og hvepse kan være et problem. For at sammensatte spørgsmålet, ikke alle har råd til en professionel og hjem retsmidler kan være farligt. Det er derfor det er vigtigt at vide, hvad du gør hvis du beslutter dig at løse et problem, bi eller hveps dig selv.

Advarsel

Bier og hvepse er både farligt og deres svier kan være dødelig hvis anafylaktisk allergi findes. Konsultere en læge til at afgøre, om du er allergisk over for bier og hvepse. Selvom fjernelse metoder til reder diskuteres her, er det ikke anbefales at prøve nogen af dem. Konsultere en professionel, før du forsøger at udføre en af metoderne i denne artikel.

Forebyggelse

Med bier og hvepse er det bedst at fjerne eller undgå områder udsat for dem. Husk på, at bier er tiltrukket af blomstrende planter for pollen, og mange hvepse er tiltrukket af mørkere, lukkede områder nær jorden (under trappen eller inde faldne logs). Ifølge entomolog Ursula Dole, kan iført let tøj også hjælpe med at forhindre attraktion.

Bier

Bierne har en generelt påfaldende udseende, med skiftevis gule og mørke striber (enten sort eller brunlig). Ikke alle bierne er fjendtlige eller defensiv, undtagen når ophidset ved smækkede eller vedvarende nærhed til en opfattet trussel. Ifølge Pima Community College, vil honningbier kun stikke én gang, fordi stinger vil blive adskilt fra honningbien, der vil dræbe den. Andre bier kan stikke flere gange, især den berygtede "Africanized" eller "killer" bier. Sådanne bier er ikke mere giftige, men er mere aggressive.

Hvepse

Hvepse er markant forskellige fra bier, med mere slank og aflange organer. Spænder i farver fra sort til rød, hvepse er generelt anses for at være farligere end bier at hveps venom indeholder histamin, som opløser røde blodlegemer. Hvepse er også i stand til at flere svier, og nogle reder--når ophidset--vil sende mere end hundrede "forsvarere."

Afstøvning

Zoolog Ursula Dole siger, at en reden kan sprayes med "Diatoméjord," en ugiftige støv, der tørrer bier eller hvepse ud, effektivt at gøre dem immobile og resulterer i deres død gennem dehydrering og/eller laceration. Støvet kan anvendes med en løvblæser; en barriere (såsom en cut trashbag) skal Tapes for at danne en lufttæt forsegling mellem reden og blæser med støv inde i posen. Bier er mindre aktive tidligt om morgenen, og hvepse er mindre aktive om natten.

Andre retsmidler

Afstøvning er ikke anbefalet af nogle fagfolk, men er generelt sikrere end "rygning reden" uden en professionel ryger. Rygning en rede vil gøre indbyggerne føjelige efter en tid, men medmindre alle ilt er afskåret fra insekter, vil det ikke effektivt dræbe dem alle. Det anbefales ikke selv med en bi dragt, at en rede fjernes, mens beboerne er stadig i live. Knuse en rede vil kun agitere insekter, og belysning reden på brand eller hælde nogen form for væske på det vil ikke være effektiv og kan vise sig at være farlige.

Sikkerhed

Bortset fra forebyggelse til allergi nævnte tidligere, er det vigtigt at give en form for udstyr til sikkerhed, uanset den anvendte metode. En ryger kan bruges til at gøre insekterne føjelige, en bi dragt (med hætte og slør) holder bier fra kravle op din ærmer eller stikkende deres hud, handsker og remme til ankler og håndled er alle anbefalet dele af biavler udstyr, der kan bruges til at forhindre de frygtede svier for både bier og hvepse. BeeCare (-beecare.com) anbefaler, at alle disse værktøjer bruges til håndtering af stikkende insekter.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com