Hvordan man behandler en Tasered mand

02/23/2014 by admin

Hvordan man behandler en Tasered mand

Taserudstyr levere høj og lav spænding chok. Politiet bruger taserudstyr i feltet til at immobilisere enkeltpersoner kamp eller flugt fra anholdelse. Officerer tage uddannelsen til at forstå, hvordan man bruger taserudstyr og behandle de berørte. Føderale, statslige og lokale love regulere brugen af taserudstyr, såsom Hvornår og hvordan politifolk er tilladt at bruge på fag modstå anholdelse. Taserudstyr fører til rødme, følelsesløshed og snurren i det berørte område for et par timer efter den første chok. For at behandle en mand er der har været tasered, antiseptiske midler og bandager nødvendige for at hjælpe behandle forbrændinger eller sonde sår.

Instruktioner

• Søge akut hospitalsbehandling for ofre, der er unge, ældre, oplever hjertelidelser, har lidt rifter eller kontusion falder eller andre ekstreme tilfælde. Også søge akut hospitalsbehandling, hvis han oplever langvarig opkastning eller blod i urinen.

• Fjerne en taser dart med en hemostat, som ligne saks men fjerne kroge og sonder. Taser dart opfører sig som en barb, selvom de er kun 1/4 af en tomme i længden. Hvis såret opstod i hals, ansigt eller lysken, derefter søge lægehjælp.

• Anvende pres på såret til at stoppe blødninger og derefter rense området med varmt vand.

• Anvende en ispose til enhver forslået eller røde områder fra hvor taser mødte huden. Hvis der er burns, holde området rent og klædt med en steril ikke-tilhænger forbinding.

• Drikke væsker som vand med nærende elektrolyt pulver blandet i, såsom "Udrykn-C" eller Gatorade. Resten er nødvendig efter lider taser chok.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com