Hvordan til at behandle anæmi med naturmedicin

03/07/2014 by admin

Anæmi er en alvorlig medicinsk tilstand, som kan være forårsaget af mange interne problemer. Den bogstavelige definition af anæmi er mangel på blod i den menneskelige krop. Denne forstyrrelse kan være forårsaget af en jernmangel, blodsygdom og selv skjulte sygdomme i kroppen. Du kan tage mange medicin til behandling af anæmi; men der er også meget effektive naturlige retsmidler, der kan hjælpe med denne betingelse. Naturligvis altid konsultere din læge om nogen af disse retsmidler, samt at have regelmæssige check-ups til at sikre din blodmangel er under kontrol.

Instruktioner

• Forbruge fire æbler pr. dag, indtil din anæmi har helet helt. Næringsstofferne i æblerne vil øge jern inden for din krop og vil hjælpe med at fremskynde helingsprocessen. Spise et æble i morgen, en til frokost, en i løbet af eftermiddagen, en anden før middag og efter middag.

• Drikke 3 ounce af sukkerroer juice to gange om dagen på en løbende basis. Hvis saften er for stærk for dig, fortynde det ved at tilføje 2 til 3 ounce af vand. Sukkerroer saft vil bidrage til at give din krop med essentielle vitaminer og næringsstoffer til at fremskynde din healing.

• Fylde et badekar med varmt vand og tilsæt 1 kop Epsom salte. Med hånden, blande salt i vandet i flere minutter, gør det muligt at opløse. Dykke din krop ind i salt badet i 10-15 minutter, en gang om ugen.

• Spise fire tørrede figner på daglig basis i hele behandlingen for anæmi. Vitaminer i fignerne vil hjælpe med at behandle din krop og holde inflammation.

• Mix 3 tbsp. honning med 2 tsk citronsaft i 8 ounce af vand. Du kan enten varme vandet eller holde det cool, afhængigt af din smag. Rør denne blanding, indtil ingredienserne har været korrekt blandet, og forbruge hver morgen før spise noget solid mad. Hvis du ønsker, kan du blande honning og citron saften uden vand.

Tips & advarsler

  • Undgå koffein for at fremskynde helingsprocessen.
  • Altid konsultere din læge før du begynder enhver naturmedicin.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com