Homøopatiske eksem behandling

02/13/2014 by admin

Eksem er en kronisk allergisk reaktion, der påvirker huden. Din hud kan blive kløende og skællet med en ledsagende udslæt beliggende på albuer, knæ, øvre arme og hovedbund. Der er ingen kendte fuldstændig helbredelse, men der er en hel del homøopatiske behandlinger til rådighed, vil bidrage til at mindske symptomerne.

Hvilken er bedst?

Før du kan begynde at behandle din eksem med homøopatiske midler, skal du finde ud af, hvilken behandling der er bedst for din krop, som alle af dem er specialiseret til bestemte personer. Hvis du er tilbøjelige til fordøjelsesbesvær og ofte tørster sure ting, såsom pickles og eddike, er din bedste satsning antimonium crudum, fordi dens helbredende enzymer blande perfekt med din krop kemisk blanding. Hvis din eksem er værre om vinteren, og du har ofte kolde, klamme hænder er Calcarea carbonica din sikreste bet som det varmer huden, forbedre cirkulation. Endelig, hvis din eksem er værre om morgenen, gør du mister koncentrationen meget hurtigt, grafit er bedst for dig, fordi det hjælper du genvinde koncentration ved at tage væk eksem klør.

Antimonium Crudum

Antimonium crudum hjælper med hud omsætning, som hjælper med eksem af løbende befri gamle hud og regenererende nye hud vækst. Dette forhindrer den gamle hud bliver tør, kløende og røde. Denne behandling er også bruges til ting som plantar vorter, børnesår og hård hud.

Calcarea Carbonica

Calcarea carbonica kommer fra skaller af ting, såsom østers og æg, og bruges i behandling af hudsygdomme som eksem. Calcarea carbonica stimulerer blodgennemstrømningen, hjælper huden forbliver friske.

Grafit

Mennesker med svære, læderagtige hud kan prøve grafit som et middel for eksem. Grafit er en form for kulstof, der kan bruges til at behandle eksem udleder en honning-lignende stof. Dette er den samme grafit findes i blyanter og er meget nemt at købe. Den kridtagtige konsistens kan gnides ind i huden, der fremmer helbredelse af eksem.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com