Natural lever Detox

02/13/2014 by admin

Afgiftende leveren er en måde at hjælpe med at rense kroppen internt. Leveren er et stort orgel med mange funktioner, hvoraf den ene filtrering ud toksiner. Hvis leveren ikke fungerer effektivt kan det føre til sygdomme som hepatitis. Der er naturlige måder at rense leveren og forbedre sin sundhed, så den kan helbrede hele kroppen.

Væsker

Drikke masser af væske hver dag--vand, frugt og grøntsager juice, urteteer--er en nem måde at vaske væk snavs og affald fra hele kroppen.

Fastende

Ved at ikke spise kemiske belæsset fødevarer, ind ingen skadelige stoffer i kroppen. Dette lader fordøjelsessystemet har en kort pause, mens kroppen fokuserer på selvrensende.

Urter

Der er flere urter, der er kendt for at rense leveren. Marietidsel er formentlig den bedst kendte leveren sæbe. Andre urter er ingefær og mælkebøtte.

Aerob træning

Toksiner er lagret i fedtceller og aerob træning forbrænder denne fedt. Leveren har færre affald til at fjerne og det behøver ikke at arbejde så hårdt.

Blod

Blod bringer næring til alle dele af kroppen og fjerner affald så godt. Renere blod hjælper bedre leverfunktionen. Naturlægemidler blod rensemidler er Rødkløver og burre rod.

Nyrerne

Nyrerne rense blodet hver dag med sin filtreringssystem. Sundere blod gavner alle organer. Bruge urt Uva Ursi for at rense nyrerne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com