Ordentlig pleje til Toenail fjernelse

03/18/2014 by admin

Toenail fjernelse eller excision, anbefales, når en af to betingelser gentagne gange opstår og alle andre simple behandlingsmuligheder er udtømte. De to betingelser, der garanterer toenail fjernelse er nedgroede tånegle og fortykket tånegle. Begge disse betingelser typisk kun påvirker storetåen, og behandling for både det væsentlige er det samme.

Proceduren

En indgroet toenail opstår når enderne af neglen er rundet mere end normalt. Denne ekstra svungne tillader søm til at vokse ind i siden eller sider af tå. Når neglen har punkteret huden, er infektion tilbøjelige til at opstå, og fortsætte til og fra. En fortykket neglen vokser fra negleroden og normalt opstår kun, når der er skader på sengen af neglen. Denne beskadigelse af neglelejet kan forekomme fra en langsigtet infektion med fodsvamp eller nogle gange en tumor eller vækst under overfladen af huden.

Proceduren for fjernelse af neglen er lidt forskellige, afhængigt af situationen. For en indgroet tånegl er det første skridt at anvende en tourniquet til tå. Lige under tourniquet, er en nål med en bedøvende agent sat gentagne gange som agenten administreres; Dette kaldes en ringblock. Når den bedøvende agent er trådt i kraft, og du ikke længere har nogen følelse i toppen af din tå, fjerner lægen en tourniquet. Lægen skærer derefter ud af del af den toenail, der voksede i siden af tåen, hele vejen ned til negleroden. Afhængigt af om nedgroede tånegle har været et tilbagevendende problem, lægen også kan beslutte at brænde negleroden med et kemikalie at holde neglen i at vokse og at spørge en anden besøg til lægen.

Proceduren for at fjerne neglen, når infektionen er forårsaget af en fortykket søm er lidt anderledes. Samme fremgangsmåde bruges til at dulme tåen først. Når du er komfortabel og ikke længere har nogen følelse i toppen af din tå, vil lægen fjerne tourniquet. Lægen vil så fortsætte med kirurgisk fjernelse af den komplette toenail snarere at bare tage en lille del af toenail. Negleroden er derefter brændes til at forhindre, at neglen vokser igen.

Pleje af den skåret Toenail

Efter toenail er blevet fjernet, er det vigtigt at sørge for ordentlig pleje i hjemmet. Fjernelse af neglen i sig selv er en hurtig ambulant procedure. En gang hjemme, du bliver bedt om at bo ud af fødderne så vidt muligt samtidig holde dine ben forhøjet. Den anden dag efter proceduren, kan du fjerne den dressing, der blev lagt på efter proceduren blev afsluttet. Nogle smerter kan ledsage fjernelse af dressing. Hvis smertestillende medicin blev ordineret, tage medicinen ca en halv time før du forsøger at fjerne dressing. Hvis ingen smertestillende medicin var ordineret, en aspirin eller andre over-the-counter smertestillende medicin vil være tilstrækkeligt. Når bandagen er fjernet, sættetid foden i varmt vand og sæbe i ca 20 minutter. Når iblødsætning er fuldført, fjerne foden fra vandet, tørre det ud godt med et håndklæde, og gendanne webstedet med et band-støtte, stor nok til at dække området. Processen med iblødsætning foden og dækker med Band-Aid bør gentages to gange om dagen i de næste 10 til 14 dage indtil den opfølgende aftale med din læge. Det er vigtigt, at såret aldrig være venstre afdækket for at mindske risikoen for infektion. Du skal også huske at bære Bomuldsokker på alle tidspunkter, når ikke iblødsætning foden.

Advarselstegn

Nogle gange sker der berettiger et besøg hos lægen før din planlagte opfølgning udnævnelsen. For eksempel, skal du altid holde øje med tegn på infektion. Symptomer på infektion omfatter øget hævelse, rødme, blødning, dræning og smerte. Infektion absolut er til stede, når ledsaget af feber. Hvis du oplever nogen tegn på infektion, er det bydende nødvendigt, at du følger med lægen lige væk og ikke vente 10 til 14 dag opfølgning besøg. Infektioner kan slå alvorlige hurtigt hvis tegn og symptomer er ignoreret.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com