Hvordan en kemisk ubalance påvirker din krop

03/09/2014 by admin

Følelser og kemikalier

Kemiske ubalancer opstå som følge af den enkeltes subjektive respons på stimuli. Subjektivitet er en persons personlige svar til erfaringer, der er unikke for enkelt. For eksempel, en person kan opleve en stimuli som en edderkop og føler bange, mens en anden person kan føle spænding og fascination. Disse kemikalier påvirker de følelser, der ledsager denne subjektive oplevelse. Til gengæld kan følelserne påvirke subjektive oplevelse. For eksempel, kan en person opleve en social situation og forventer, at oplevelsen at være følelsesmæssigt distressful. Reaktion i kroppen kan producere bekræfte kemikalier, der inducerer følelser af nervøsitet og disse følelser forventningerne til følelsesmæssig nød.

Kemiske niveauer

I nogle tilfælde producerer kroppen for meget eller for lidt af et givet kemikalie som følge af en defekt i en af kirtlerne i kroppen. Disse kemikalier omfatter neurotransmittere som serotonin, dopamin, noradrenalin, GABA og acetylcholin. I andre tilfælde kan mangel i en bestemt næringsstoffer såsom aminosyrer, magnesium, kalium, zink, vitamin B6, B9, B12 og C, forårsage kemiske ubalancer, da en kirtel derefter ikke længere har nok af et næringsstof nødvendig for at producere kemiske. Der er også nervegifte ligesom homocystein, der kan forårsage kemiske ubalancer.

Neurotransmittere

Forskellige neurotransmittere bliver skæv på forskellige måder og har særlige virkninger. Serotonin er et kemikalie, der rejser gennem kroppen til at sende signaler til forskellige dele af kroppen. Når serotonin ankommer, forskellige dele af kroppen Følg genetiske koder til at bestemme, hvordan man reagerer på serotonin. Ubalancer i serotonin fører til upassende meddelelser til hjernen. For eksempel, associere psykiatere ofte lavt serotonin med depression. Serotonin kan blive lav, når hjernen producerer for lidt serotonin, når serotonin er blokeret i nogle måde, eller når tryptofan, en kemisk nødvendige for serotonin produktion, er en mangelvare.

Mangler

Mangler på næringsstoffer som vitamin B12 kan medføre nedsat hukommelse, demens, depression, irritabilitet og psykose. B12-vitamin bruges i skabelsen af røde blodlegemer, der leverer ilt og næringsstoffer til alle dele af kroppen, herunder hjernen. Uden nok vitamin B12 at oprette røde blodlegemer, mislykkes hjernen ofte at få nok næringsstoffer, som kan påvirke frigivelse af neurotransmittere som serotonin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com