Om gratis sundhedspleje for uforsikrede

05/06/2014 by admin

Om gratis sundhedspleje for uforsikrede

Arbejdsløshed er et problem for mange mennesker. Tabet af sygesikring kan forekomme med tabet af et job. Personer med begrænset indkomst er tilbageholdende med at søge sundhedspleje, selv når det er nødvendigt. Men gratis sundhedspleje muligheder der findes.

Federal sundhedscentre

De amerikanske regering midler sundhedspleje programmer med glidende skala gebyrer baseret på hvad du har råd til. Eksempler på tjenester, "behandling, når du er syg, tandpleje, receptpligtig medicin, vaccinationer og checkups for dine børn."

Steder

For at finde din lokale føderale sundhedspleje behandlingscenter, skal du besøge webstedet Health Resources and Services Administration på findahealthcenter.hrsa.gov.

Retail klinikker

Du kan finde walk-in programmer i apoteker og detail butikker som Walmart. Sygeplejerske praktiserende læger tilbyder forebyggende pleje, udføre vurderinger og tilbyder medicin for sygdomme som influenza. Udgifterne til disse tjenester er minimal og kan endda være gratis.

Forebyggende pleje

Lokale hospitaler og samfund sundhedsklinikker tilbyde gratis test for sygdomme som forhøjet blodtryk, diabetes og kræft. Testning er let, billig eller endda gratis. Kontakt din lokale hospital, medborgerhus, apotek eller lokale avis for detaljer.

Overvejelser

Personer med begrænset indkomst og ingen sygeforsikring skal gøre smertefulde valg om at bruge penge. Beslutningen om ikke at søge lægehjælp er et fælles valg. Forebyggende pleje kan redde dit liv. Gratis eller billig sundhedspleje kan være nærliggende.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com