Sådan afbryde Plavix før operationen

06/16/2014 by admin

Plavix (eller clopidogrel) er en receptpligtig medicin, der arbejder for at forebygge hjerte-relaterede blodpropper ved at forhindre blodplader i blodet i at størkne. Det kan bruges, hvis du har en tilstand med dine blodkar, koronar arteriesygdom, eller hvis du har haft en nylig hjerteanfald eller slagtilfælde. På grund af Plavix's anti-koagulation egenskaber er patienter, der tager medicinen en øget risiko for blødning. Forud for operationen, vil din læge instruere dig til at stoppe med at tage Plavix, da det øger din risiko for kirurgiske komplikationer og større blodtab under og efter operationen.

Instruktioner

Stoppe Plavix

• Tal med din læge. Bristol-Myers Squibb/Sanofi Pharmaceuticals, producenten af Plavix, anbefaler ophørende Plavix anvendelse mindst fem dage før at have kirurgi. Afhængigt af dit helbred og den operation, du vil gennemgå, kan deres læge anbefale at du stoppe med at bruge medicinen to uger i forvejen. Din læge vil give dig den henstilling om, at han føler sig mest komfortabel med for at minimere enhver risiko for din sundhed.

• Stopper med at tage Plavix på det angivne tidspunkt (igen, i mindst fem dage før operationen). Ifølge en artikel af Ed Edelson, det reducerer din risiko for voldsom blødning, reducerer risikoen for at kræve en anden operation som følge af blødning, og reducerer længden af tid, du bliver nødt til at bruge på hospitalet efter din operation.

• Følge lægens anbefalinger. Din læge kan anbefale at du begynder at tage Plavix på den første dag efter din operation, eller hun kan anbefale venter en længere periode. Det er afgørende at arbejde med din læge og følge hendes anvisninger til at minimere risici.

Tips & advarsler

  • Hvis du overvejer en elektiv kirurgi, skal du tale med din læge om din Plavix brug og planlægge din operation mindst fem dage efter ophørende brugen.
  • For patienter i akut kirurgi, vil din læge vejer risikoen for blødning mod risikoen for ikke opererer på dig. Ifølge artikel af Ed Edelson, hvis behovet for kirurgi er presserende, den øgede risiko for blødning er normalt anses for at være en acceptabel risiko.
  • 18 November 2008-udgaven af Journal of American College of Cardiology skitserer en undersøgelse foretaget af Dr. Richard C. Becker Duke University og hans kolleger, som klart angiver en øget risiko for blødning når Plavix bruges senest fem dage efter operationen. Dr. Becker angiver, at hver dag, at du kan forsinke operationen mindsker din risiko for at få en større bløder.
  • Denne artikel finder ikke sted for at modtage rådgivning fra din læge. Konsultere din læge for alle instruktioner om din medicin.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com