Gør High Blood Pressure du træt?

05/21/2014 by admin

Højt blodtryk (også kendt som hypertension) er en helbredstilstand, der kan gå ubemærket hen i en lang periode indtil symptomer fremskridt til det punkt, hvor de forstyrrer den enkeltes daglige rutine. Sløvhed og træthed er typiske symptomer til personer, der lider af ubehandlet forhøjet blodtryk.

Hvad er træthed?

Træthed er defineret som et midlertidigt tab af energi og styrke og en generel følelse af apati. Træthed er en normal reaktion efter din krop eller sind engagerer sig i anstrengende aktiviteter, eller hvis du ikke er tilstrækkeligt udhvilede.

Træthed som et Symptom på højt blodtryk

Træthed, der præsenterer sig selv uden nogen åbenbar årsag er normalt et symptom på underliggende problemer, såsom forhøjet blodtryk.

Hvorfor gør High Blood Pressure du føler dig træt?

Symptomer på forhøjet blodtryk, såsom træthed, opstår ofte som følge af ukorrekt omsætning af blod og ilt i kroppen, som kan skade vitale organer som hjerne, hjerte og nyrer.

Hvad kan jeg gøre ved min træthed?

Den bedste måde at lindre symptomer på træthed er at behandle den underliggende årsag, i dette tilfælde høje blodtryk.

Højt blodtryk behandling

Behandling omfatter normalt medicin og en kost rig på frisk frugt og grøntsager, fuldkorn og magert protein. Det anbefales også, at indtagelse af alkohol, rygning og salt indtagelse være reduceret eller elimineret. At få nok calcium, magnesium og kalium og engagerende i moderat motion dagligt hjælper også fremme en sund blodtryk og øge energi-niveauer.

Advarsel

Ubehandlet forhøjet blodtryk kan øge risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde. Hvis du oplever symptomer såsom uforklarlig træthed, hovedpine, sløret syn, kvalme eller svimmelhed, konsultere din læge straks.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com