Homøopatiske kur mod Herpes

05/19/2014 by admin

Homøopatiske kur mod Herpes

Herpes simplex virus forårsager forkølelsessår, kløende hud og brændende blærer, der kan opstå i ansigtet eller i genital regionen. Virussen sikringer med din DNA og blive en permanent del af dit system, men det kan bringes fra udbrud til en hvilende tilstand med den rette behandling.

Homøopatiske midler

Homøopatiske midler arbejde på en anden måde end de fleste lægemidler. Behandlingerne består af ekstremt fortyndet dele af urter og andre naturlige stoffer, der i deres rene potens vil faktisk forårsage de symptomer, du ønsker for at helbrede. I en lignende måde at immunisering, kan disse retsmidler hjælpe kroppen opbygge modstand mod de symptomer, du oplever. Dosering af disse retsmidler kan findes i 6c, 12c, 30c styrke, hvor c er lig med 100 gange den standard enhed af homøopatiske potens. Prøv mundtligt at tage en bod på 6c først og derefter tage en højere dosis, hvis du føler, at det stadig kan være rigtige for dig. Brug de følgende symptom profiler nedenfor (som omfatter fysiske og følelsesmæssige symptomer) og tage den løsning, der går sammen med det. tre gange om dagen. Prøv et andet middel, hvis der er ingen ændring efter 2 dages brug.

Arsenicum, grafit og Hepar Sulph

Tage Arsenicum album, hvis din herpes udbrud påvirker dit ansigts region (herunder øjet), læber og bøjet i knæet. Symptomerne kan også omfatte røde områder på huden med brændende og kløe, rastløshed, fysisk svaghed, angst og en forværring af symptomer omkring 1 til 2 kl.

Bruge grafit for symptomer, der forekommer overalt på kroppen; de er især nyttige for kønsdelene, anal region, ansigtet, hornhinden og langs bøjninger af leddene. Grafit kan hjælpe hvis din udbrud er bundet til din menstruationscyklus, hvis du er overvægtig, har en mangel på sved og er forstoppet.

Hepar sulphuris calcareum behandler genital herpes, der årsag stikkende smerter, betændelse, blødning, og der har tendens til at føle sig bedre i varme betingelser.

Nat Mur, Rhus Tox og Sepia

Natrum muriaticum kan bruges på udbrud, der opstår på læberne, mund, omkring leddene og i den anale region, der omfatter cirkulære udbrud, fedtet hud og indre sorg. Andre symptomer kan omfatte en trang til salt, en forværring af symptomer i varme og forværring omkring 10: 00

Rhus toxicodendron hjælper med brændende og kløe blærer på munden og kønsdelene, der føler sig bedre, når de behandles med skoldhed vand. Du kan have sprøde udbrud på huden, der oser pus og du kan også være rastløs og har konstant ledsmerter.

Prøv Sepia, hvis du har en kreds af blærer omkring munden, læber, anus og kønsorganer regioner, der udskiller en oozy vandig væske og er ekstremt skællende. Disse symptomer kan være mest udbredt i unge piger, kvinder under menstruation, gravide kvinder og kvinder i overgangsalderen og vil ofte blive ledsaget af svaghed, tristhed og en forværring af symptomer i koldt og fugtigt vejr.

Farerne ved homøopati

Der er to sæt af farer forbundet med homøopatiske midler. Der er de farer i betragtning af homøopatiske læger og gav dem, der mener, at homøopatisk medicin ikke virker (homøopater henvise til andre ikke-homøopatisk medicin som eventuelt). Da homøopatisk medicin er beregnet til at balancere systemet med meget fortyndede stoffer, advare homøopater, tager et middel for længe kan forårsage en ubalance og andre symptomer kan opstå.

Allopatiske praktiserende læger (læger, farmaceuter) mener, at tager homøopatisk medicin kan forårsage du at forsinke, hvad de kalder mere legitim behandling og bruger for mange penge. Hvis din herpes udbrud ikke er helbredt ved en bod efter et par uger, konsultere en homøopat eller prøv de mere typiske allopatiske medicin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com