De bedste Toenail svamp kur

04/28/2014 by admin

Toenail svamp kan være pinligt. Du kan føle sig modløs og bestemt aldrig bære flip flops igen. Skjule dine tæer er ikke svaret. Der er faktisk enkle hjem retsmidler til at helbrede toenail svamp og forhindre det i at vokse tilbage.

Naturlige helbredelsesmetoder

Bland 1 tbsp. olivenolie med et par dråber af tea tree olie og anvende det til de inficerede toenail dagligt. Tea tree olie er stærk nok til at dræbe bakterier og svamp der selv antibiotika ikke behandle. Denne blanding kan anvendes to gange om dagen så længe 6 måneder. Hvis efter 6 måneder svampen stadig ikke helbredes, se en læge.

En anden mulighed er at blande oregano æteriske olie med olivenolie til at skabe en naturlig toenail svamp kur. Oregano æteriske olie er potent, så blande det med olivenolie fortynder det nok til at være sikker til brug. Bare 2 dråber af oregano olie med 1 tsk olivenolie vil hurtigt rydde op toenail svamp. I modsætning til tea tree olie, bør denne blanding ikke anvendes i mere end 3 uger, fordi oregano olie indeholder stærkere antiseptiske og bakteriedraebende egenskaber, der gør det usikkert for lang tids brug.

Hygiejne

Kampene toenail svamp begynder med anvendelse af en anti-svampe middel men det er alene ikke nok. Ordentlig hygiejne er afgørende for at kurere toenail svamp. Det er tilrådeligt at fortsætte disse vaner, selv når svampen forsvinder for at forhindre, at problemet opstår igen.

Skift dine sokker. Hvis du bærer sokker lavet af andet end 100 procent bomuld, du har brug at foretage et skift. Bomuldsokker absorberer fugt bedre end nogen andre stof og vil holde dine fødder tørre. Svamp skal fugt til at vokse og holder fødderne tørre, du vil bidrage til at dræbe den. Når som helst dine fødder føler svedig eller våde overhovedet, ændre dine sokker, selv om du skal ændre dine sokker flere gange om dagen. Tørre fødder er den bedste måde at bekæmpe toenail svamp.

Holde dine tånegle korte. Trim dem ofte så svampen ikke har så meget plads til at skjule og vokse. Mens kampene toenail svamp, er neglelak en no-no. neglelak fælder fugt, som kan fremme væksten af svamp. Mens neglelak er fint for de fleste mennesker, hvis du kæmper med regelmæssige anfald af toenail svamp, er det bedst at klippe toenail polish fra dit liv helt.

Kost

Fokusere på dit helbred, hvis du ønsker at helbrede toenail svamp. Kroppen bekæmper toenail svamp på samme måde det bekæmper eventuelle andre bakterier eller virus, og det skal være stærk og sund at gøre arbejdet. Spise masser af frugt og grøntsager og få regelmæssig motion. Den bedre form du er i, jo bedre stand til at bekæmpe denne svamp din krop vil være.

Spise yoghurt dagligt. Yoghurt er fuld af gode bakterier, som kroppen har brug for og bruger til at bekæmpe dårlige bakterier. Den bedste form at spise er fedtfri yoghurt naturel (se link i referencer).


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com