Resistente Staph infektioner

04/11/2014 by admin

Staphylococcus er navnet på en art af bakterier. Der er ca 30 sorter af staph bakterier, der udgør en risiko for menneskers infektion. Staphylococcus aureus bakterien er den mest almindelige type, der forårsager infektioner i mennesker. Siden begyndelsen af 2000 ' erne, har der været en stigende bekymring blandt læger om fremkomsten af såkaldte resistente bakteriestammer. MSRA eller methicillin-resistente staphylococcus aureus er årsag til resistente staph infektioner

Modstand

MSRA er resistente over for standard antibiotika, der anvendes til behandling af bakterielle infektioner, såsom penicillin, amoxicillin og methicillin.

Health Care forbundet

De fleste forekomster af MSRA forekomme hos patienter med svage immunsystemer, der har for nylig gennemgået en medicinsk procedure eller opholdt sig i en medicinsk facilitet.

CA-MSRA

CA eller Fællesskabet forbundet MSRA er resistente staph infektioner, der opstår i dem, der ikke har været i en sundhedssektoren indstilling eller modtaget en medicinsk procedure. Disse normalt åbenbart som hudinfektioner.

Farer

En staph infektion kan sprede sig til blodbanen forårsager livstruende tilstande, men MRSA infektioner vise sig ofte vanskeligt eller umuligt at behandle på grund af deres modstand.

Behandling

Den antibiotiske vancomycin stadig viser sig effektiv mod resistente stammer, men de fleste læger vil forsøge at undgå sin brug, medmindre absolut nødvendigt at reducere udvikle vancomycin-resistente bakteriestammer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com