Soja olie tæthed

04/26/2014 by admin

Soja olie tæthed

Soja olie er den vigtigste kilde til fedt og olie forbrug i de Forenede Stater, ifølge soja forbindelse. Det bruges i en række spiselige produkter på grund af sin mangel på smag og lugt. Det bruges også i sæbe.

Soja olie

Soja olie (Glycine max) kommer fra soja eller soja gryn, udvinding eller presserende, og er høj kvalitet spiselig olie. Ligesom enhver olie, kan kvaliteten reduceres, hvis det er for surt. Hvis den sure værdi er for højt, betyder det, det indeholder en stor mængde af fedtsyrer. Dette vil forårsage olie til at vende surt. Soja olie bør have en syre værdi på 0,9 til 1,3 procent på de fleste. Soja olie er en fælles eksport af USA, Brasilien, Canada, Rusland, Japan og Sydeuropa.

Tætheden af soja olie

Sojaolie har en densitet mellem 924-928kg/m3. Forskere har bevist, at alle olier har en vægtfylde på ca 900kg/m3, selvom dette vil svinge med ændringer i temperatur. Soja olie foretrukne temperatur er mellem 12 og 25 grader Celsius; det og størkner under-8 grader Celsius. Massefylden af vand ved stuetemperatur er 997.5 kg/m3, hvilket betyder, at vand er en tungere stof end sojaolie og vil synke under den, så olien til at hvile på toppen hvis blandet.

Anvendelser af soja olie

Soja olie er den mest almindeligt anvendte spiselige olie i sin faste eller flydende tilstand. Det er også nummer et olien anvendes til fremstilling af margarine, Konfekture, sæber og s tilsætningsstof til hørfrø eller tung olie. Soja olie er en ren naturlig smag og næsten ingen lugt, så det ikke vil blande sig med smag af andre fødevarer. Soja olie kan også findes i brød, crackere og kartoffel chips. Soja olie er høj i omega-3-fedtsyrer og er den primære kommercielle kilde til vitamin E i USA kost. Sojabønner sig selv udgør 78% af amerikanske fedt og olie forbrug, som findes i US Census Bureau i 2005.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com