Forskellen mellem kolon rensnings & afføringsmiddel

03/24/2014 by admin

En kolon rense og en afførende ende med samme resultat, men hver proces er meget forskellige. At kende forskellen mellem to, og som man kan være rigtigt for nogen, kan spare tid, penge og nogle betydelige ubehag.

Hvad betyder Colon Cleanser og afførende?

Colon cleanser og afføringsmiddel er både plejede at detox og udvise affald fra kroppen. Hver person kan have op til 20 pounds af affald i dem når som helst.

Ved hjælp af et kolon Cleanserference

En colon cleanser er en naturlig proces, hvor en drink er taget i stedet for mad hele dagen til opløsning og udvise kroppens affald. Dette er en langsommere proces, der tager til syv til 10 dage til afsluttet.

Ved hjælp af en afføringsmiddel

Afføringsmiddel er en tablet, der er taget til at handle meget hurtigt. I stedet for at tage en uge til at udvise alle kroppens affald betyder et afføringsmiddel dette, nogle gange meget smerteligt, inden for en dag.

Pris

En kolon rense kan koste op til $20 for uge, mens en afførende kan købes for omkring $5.

De sundere valg?

Kolonet rense er en naturlig proces, og mens det udviser affald fra kroppen, du stadig at få din daglige værdi i kalorier og næringsstoffer. Dette gælder ikke, hvis du tager et afføringsmiddel.

Advarsel

Kontakt din læge før du bruger et kolon rense eller et afføringsmiddel, især hvis du har en hjertesygdom eller andre allerede eksisterende tilstand, som kan forværre fra ved hjælp af en af disse produkter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com