Sådan oprettes en kostplan indkøbsliste

04/21/2014 by admin

Sådan oprettes en kostplan indkøbsliste

Oprette din egen kostplan vil hjælpe dig lykkes i dit vægttab mål. En måde at holde sig til en kostplan er at organisere en indkøbsliste. Med en indkøbsliste, vil du være mere tilbøjelige til at shoppe for de sunde fødevarer, du har brug for, i stedet for at vende tilbage til usunde indstillinger.

Instruktioner

• Vælge hvilke typer af fødevarer at spise på din kost. For sundt vægttab, skal du udfylde din kost med frugt, grøntsager, magert protein og komplekse kulhydrater. I stedet for at spise franskbrød og rødt kød, vælge hel-hvede brød og grillet kylling, for eksempel. Kig på en kalorietæller bog hvis du er usikker, hvis visse fødevarer er sunde eller ej. Disse bøger giver ernæringsmæssige oplysninger, såsom kalorier og fedtindhold. Hvis du ved, hvordan at vælge sunde fødevarer, vil det være nemmere at oprette en kostplan indkøbsliste.

• Samle dine opskrifter. Organisere alle dine sunde opskrifter i en mappe. Fremhæve alle de ingredienser, du skal bruge med en markør.

• Oprette en indkøbsliste. Baseret på de første to trin, adskille din liste i forskellige købmand afdelinger: frosne fødevarer, producere, drikkevarer, mejeriprodukter, kød og diverse. Når du er shopping, cross off elementerne på din liste, efter at du har lagt dem i indkøbskurven købmand; Dette vil holde dig organiseret.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com