Sund måde at rense tyktarmen & fordøjelsessystemet

04/26/2013 by admin

Tyktarmen og fordøjelseskanalen system kan blive renset i mange sunde måder. En god kost er nok den bedste måde at fremme regelmæssig afføring. Tyktarmen hjælper kroppen med at eliminere affald, fecal spørgsmål og andre skadelige stoffer, der ophobes i kroppen. Af udrensning fordøjelseskanalen, udfører systemet bedre på fordøje og bearbejde mad. Med et stærkt og sundt fordøjelsessystem en person føler sig bedre og sænker hendes chancer for at blive syg.

Tilføje mere Fiber til kost

Fiber er et naturligt stof, der findes i hele korn såsom hvede brød og havregryn og frugt og grøntsager som bælgplanter, kål og citrusfrugter. På American Heart Association hedder hjemmeside i artiklen "Fiber" det, at fiber er "vigtige for sundheden i fordøjelsessystemet." Fiber giver næringsstoffer kroppen har brug for og giver også volumen for fækal affald. Med masser af kostfibre har en person regelmæssig fjernelse, der renser ud i fordøjelseskanalen og kolon. Den "Fiber" artikel også stater. " Institute of Medicine anbefaler forbrugende 14 gram fiber for hver 1.000 kalorier du har brug for."

Drikke masser af vand

Vand skyller ud fordøjelseskanalen. Det hjælper også affald flyder gennem fordøjelsessystemet mere let. Vand smører affald og gør dem blødere, så der er mindre sandsynlighed for forstoppelse. At være forstoppet betyder har du tre eller færre afføringer hver uge, ifølge Mayo Clinic artikler om "Forstoppelse." Ophobning af affald er tilskrevet mange sygdomme. Ifølge artiklen "Hvordan maden er fordøjet" på webstedet Ellie fuldkorn, hvis fecal materiale forbliver for længe i tyktarmen, begynder foring af tyktarmen at opsuget nogle af toksiner. Mange holistiske og traditionelle læger mener, at affald i tyktarmen føre til sygdomme som acne, gigt, hjerteproblemer og fordøjelsesforstyrrelser. At holde den kolon ren betyder at holde hele kroppen sund.

Gøre mere udøve

Udøver er en anden sund måde at rense fordøjelsessystemet. I artiklen "10 måder at Detoxify kroppen" af Deborahann Smith på webstedet Gaiam liv skriver forfatteren, Motion øger blodcirkulationen, således at flere næringsstoffer og ilt nå alle dele af kroppen. Motion stimulerer også muskuløs handling i tyktarmen. Dette hjælper med afføring. Udøver regelmæssigt fjerner toksiner fra kroppen, der er gemt i fedt. Brændende fedt hjælper en person til at tabe sig så godt. Enhver form for magtudøvelse er nyttige til at rense ud i tyktarmen. Personlige trænere og fitness-eksperter er tilgængelige til at tilbyde rådgivning eller designe en øvelsesprogram, der passer til dine behov eller livsstil. Den bedste ting er gør er at komme i gang. Walking er en øvelse, der er ofte anbefalet af eksperter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com