Sådan Design din egen advarselstegn

05/03/2013 by admin

At tage de passende sikkerhedsforanstaltninger, det være sig i dit hjem og business, er vigtigt. En måde at gøre andre opmærksomme på mulige farer omkring dem er at skabe advarselstegn. Uanset om du skal oprette et "pas på hunden" tegn eller en "våd maling" tegn for din virksomhed, er processen med at designe og derefter at have din tegn udskrives forholdsvis enkelt og ligetil.

Instruktioner

• Fastlægge typen af advarselstegn du har brug for, herunder beslutning om fase eller slogans, du vil bruge til dit tegn. For eksempel, kan din tegn være temmelig detaljerede, som et tegn, der er placeret i nærheden af en pool, der indeholder lister over de regler og forskrifter vedrørende pool brugen af voksne og børn. På den anden side, kan du oprette et enkelt tegn, der hurtigt får besked på tværs, som "Pas på hund." Hvis dit tegn vil omfatte grafik, som et diagram viser den passende og upassende måder at bruge en vippe, skal du også oprette disse grafik dig selv eller finde grafik i det offentlige domæne, som du kan bruge.

• Oprette din tegn design i et program som Photoshop eller Gimp. For en meget grundlæggende design kan du også bruge et program som Microsofts maling program, men i denne artikel processen vil involvere ved hjælp af enten Photoshop eller Gimp.

Åbn et nyt dokument ved at klikke på "Fil," "Ny." Vælg dimensioner for tegnet og sætte disse tal i dialogboksen. Næste, stik i din ønskede opløsning, holde sig for øje, for at udskrive du normalt skal have en opløsning på mindst 300 pixels. Navngiv dit dokument og gemme det som en høj opløsning JPEG.

• Opret dine logon ved hjælp af lag. I det højre hjørne af skærmen vil du se en række rektangulære bokse, der vises stablet oven på hinanden. Dette er lagpanelet, hvor du kan tilføje enkelte elementer (tekst, billeder eller grafik) i dokumentet. Hvert element, f.eks. et fotografi, som du sætter i programmet, vil blive placeret på et nyt lag automatisk. Når du opretter din egen grafik og tekst, bliver du nødt til at svæve over ikoner under panelet og klik på "Nyt lag." Lag kan du tilføje filtre og foretage andre ændringer til individuelle elementer, herunder resizing og flytte et element, inden for rammerne af det overordnede design uden at påvirke andre elementer.

• Har din tegn udskrives. Du skal gemme en kopi af dit design til en CD for udskrivning formål. Vælg en professionel udskrivning service til at udskrive din tegn på typen baggrund og materiale du ønsker. Du kan finde trykning, der specialiserer sig i udskrivning på forskellige typer af materialer. Flere online virksomheder kan udskrive værftet tegn og beyond, Cafepress er en af disse. Kontor forsyning butikker, herunder hæfteklammer, tilbyde et tegn udskrivning service samt et design service.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com