Behandlinger for poser Under øjnene?

03/26/2010 by admin

Disse tasker eller poser under nedre øjenlåg kan gøre en person ser ældre eller træt. For nogle mennesker, disse poser er mild og midlertidig--forårsaget af væskeophobning – og kan forbedres ved hjælp af at-home retsmidler. For andre, poser under øjnene er forstærket af fedt under huden og er ikke så let reduceret med mindre ændringer i livsstil.

Ændringer i livsstil

Mindske væskeophobning er den første linje af behandlingen. At få en fuld nattesøvn er det første skridt--sove med hovedet hævet kan reducere ophobning omkring øjnene. Mængden af elevation kan variere fra en pude til en kile under madrassen. At være komfortable er den vigtigste faktor. Staying hydreret kan også mindske mængden af øje hævelser i morgen.

Cool komprimerer

Placere cool komprimerer over øjnene kan reducere hævelser. Kolde agurkeskiver, frosne poser af ærter eller fugtig teposer kan erstatte cool komprimerer. Du kan også købe gel eye masker og opbevares i køleskab dem til dette formål. Disse strategier kan hjælpe med at forbedre blodgennemstrømningen omkring øjnene og reducere væskeophobning.

Forbedre allergisymptomer

Allergi over for miljømæssige stoffer, ansigts rense eller makeup kan forårsage øjenlåg hævelser. Reducere din eksponering for allergen til at afhjælpe problemet. Over-the-counter eller receptpligtig allergi medicin kan også bruges; tale med en læge for råd om medicin.

Kirurgi

Når øjet poser er forårsaget af sagging hud, svækkede muskler eller overskydende fedt, vil at-home retsmidler ikke forbedre tilstanden meget. En operation kaldet blepharoplasty er den eneste behandling at forbedre udseendet af under øjnene hævelser forårsaget af disse typer af ændringer i huden. Denne ambulant procedure kan kun udføres af øjenlæger, dermatologer eller plastikkirurger. Under operationen, fedt fjernes og huden er strammet. Denne procedure er ikke omfattet af forsikring, medmindre der er dokumentation, at betingelsen forstyrrer din vision.

Overvejelser

Hvis du oplever alvorlige øje hævelse, straks kontakte en læge. Hvis øjenlågene er hævede og oppustede hver dag og synes ikke at få det bedre, tillade en øjenlæge at tage et kig på øjenlåget sørge for tilstanden ikke skyldes en mere alvorlig eller kronisk tilstand.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com