Home Retsmidler for fødevareallergi

02/13/2013 by admin

Home Retsmidler for fødevareallergi

Allergi over for fødevarer kan variere fra mild til svær. Der er nogle hjem retsmidler, der er nyttige til at mindske symptomerne på en reaktion på en bestemt fødevare; nogle tilfælde af mad allergi konsekvenser er dog alt for hurtig og problematisk at antage, at en simpel hjem afhjælpe kan løse problemet. De bedste hjemme retsmidler er forebyggelse og forberedelse, efterfulgt af faktiske kombinationer af frugter og vitaminer fra rundt om i hjemmet (en fjernt tredjedel).

Forebyggelse

Når du eller dit barn bryde ud i hives eller begynde at hvæsen efter at have spist en fødevare, bør du kontakte en allergolog eller læge at blive testet. Hvis det er en svær allergi, kan han eller hun ordinere medicin som en epi-pen til at styre anafylaksi. Det er en god idé at lære at læse alle ernæring etiketter ordentligt. Der er en chance for at allergenet kan have et andet videnskabelige navn og det er bedst at tale med fabrikanten eller din læge før du prøver en mystery ingrediens. Mælk kan være opført som Valle eller kaseinat, og æg kan være opført som ovomucin og albumin. Undgå bagværk, hvis du har en møtrik, æg eller mælkeallergi og undgå pålæg, hvis du har en mælkeallergi (Se reference 3).

Forberedes

Advare alle potentielle pårørende og venner til dig eller dit barns tilstand. Hvis taler med et barn om det, Sørg for at forklare situationen fuldt ud og til at skabe et signal i tilfælde af en reaktion, der alle pårørende og venner skal være opmærksom på. Du kan bruge rollespil til at hjælpe et barn undgå fristelsen og gruppepres, giver ham mulighed for at øve at sige nej. Opbygge selvværd og uafhængighed i barnet lykønske ham efter ombøjning ned et allergifremkaldende fødevarer. Har dit barn bære en medicinsk armbånd så godt. Tage stor forsigtighed, når de spiser ude på en restaurant; bede om ingredienser, hvis du ikke er sikker på en bestemt fødevare (Se referencer 2 og 3).

Hjem retsmidler

Husk på, disse hjem retsmidler ikke er blevet evalueret af FDA, og at det er en god idé at konsultere en læge før paaberaabe sig dem. Vitamin B5 og E har været tilsluttet til styring af allergiske reaktioner og kan findes i forskellige fødevarer og kosttilskud. Fem dråber af ricinusolie blandet i halv kop frugt og vegetabilsk juice når en dag hver morgen kan støtte allergier, der påvirker næsen, huden og fordøjelseskanalen. Halv en kalk, blandet i vand med en teske honning kan skylle ud allergi og giftige urenheder. En til to bananer om dagen kan hjælpe dig med at undgå reaktioner som hududslæt, astma og fordøjelsesproblemer. Et stykke frisk ingefær i te kan hjælpe dig med at håndtere kvalme. En anden kvalme og graviditetskvalme kur er at blande 1 spiseskefuld af honning med 1 spsk af æble cider eddike i vand og drikke det før sengetid. En kombination af gulerod, rødbede og Agurk juice kan hjælpe med at kontrollere symptomerne på mad allergiske reaktioner (Se reference 2, ressource 1).


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com