Hvordan man bruger E-Stim

03/29/2013 by admin

E-stim, forkortelse for elektrisk stimulation, har mange anvendelser inden for medicin, fysisk og sport terapi og atletisk træning. Det kan bruges til behandling af smerter, mindske hævelse, hjælpe tilskadekomne muskler opsving, stimulere musklerne og behandling af spasticitet hos mennesker med neurologisk baseret betingelser. Elektrisk strøm, anvendes af specialiserede enheder via elektroder på huden, forårsager muskler til kontrakten. Dette er en enkel måde at opbygge muskler. Der er to primære typer af elektrisk stimulation enheder bruges til de fleste medicinske og atletiske formål: måling af transkutan elektrisk nervestimulation (TENS) og Interferensielle aktuel.

Instruktioner

• Konsultere en læge til at afgøre, om du er en god kandidat til elektrisk stimulation terapi. Dette er et nødvendigt skridt, fordi der er flere sundhedsmæssige betingelser, der skal udelukkes, før du kan gøre e-stim sikkert. Hvis du ikke har en e-stim enhed, er en recept nødvendig for forsikringsdækning.

• Lave en aftale med en fysioterapeut eller atletisk træner med elektrisk stimulation uddannelse. Hvis du bruger en ældre e-stim enhed, kontrollere disse fagfolk enhed for at sikre det udsender elektrisk strøm i gavnlige doser. De vil også identificere størrelsen af elektroder behov og deres nøjagtige placering til gavn for dine specifikke behov, rådgive dig om aktuelle indstillinger og fortælle dig hvor ofte for at bruge e-stim til at nå dine mål.

• Rengør hudoverfladen hvor elektroderne bliver placeret ved hjælp af sprit på et stykke vat. Tør området kort med en føntørrer. Dette vil forhindre enhver lint er efterladt, forlænge levetiden af din elektroder. Også vaske og tørre hænderne.

• Placer elektroderne på din hud, som anvist af en terapeut eller træner. Elektroderne skal placeres for at aktivere den nuværende til at passere gennem den smertefulde område eller langs nerverne fører fra smerten.

• Tilpasse enheden for elektrisk nuværende specifikationer. Indstillingerne bestemmer, om nuværende vil resultere i en stærk muskelsammentrækning eller en blid en.

• Fastgør e-stim bly ledninger til elektroder, som angivet af terapeut eller træner.

• Tænd e-stim enhed og Indstil timeren i den angivne tidsperiode.

• Sluk enheden og fjerne elektroderne i slutningen af sessionen. Overholde elektroder til en ren plast overflade mellem bruger og gemme dem i en lufttæt plastikpose.

Tips & advarsler

  • Enheden elektriske stimulation kan have en håndbog, der viser hvor elektroder er placeret for mange betingelser og de aktuelle indstillinger for hver foreskrevne oftest. Hvis du ikke har en manual, skal du kontrollere producentens websted online for at se, om man er tilgængelig for download.
  • E-stim bør ikke anvendes af patienter, der har pacemakere, enhver hjerte tilstand eller en beslaglæggelse lidelse.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com