Diabetes & testosteron udskiftning efter overgangsalderen

02/24/2013 by admin

Diabetes & testosteron udskiftning efter overgangsalderen

Kvinder er ikke de eneste omfattet af overgangsalderen; mænd oplever "mandlige overgangsalder," kaldet "andropause." Dette indebærer et fald i mandlige hormoner. Venstre ubehandlet, kan virkningerne af andropause spiral i ægteskabelige problemer. Et segment af befolkningen hårdest ramt af andropause er mænd med diabetes. Den gode nyhed er, at der er behandlinger for at minimere symptomerne.

Andropause

Den naturlige nedgang i mandlige hormoner--androgener--typisk starter i 40 ' erne. Testosteron er hårdest ramt, og mens det falder lav nok til at forårsage ubehagelige symptomer, det betyder ikke stoppe helt ligesom østrogen levering i kvinder. Andropause er karakteriseret ved nedsat lean body mass og øget fedt. Faktisk viser undersøgelser, at mange mænd med diabetes og lavt testosteron er også fede. Depression og irritabilitet, lav sexlyst og erektil dysfunktion kan resultere.

Forbindelse med Diabetes

Selv om alle mænd oplever andropause til en vis grad, symptomerne kan have en tidligere symptomdebut og være mere udtalt hos mænd med diabetes. Omvendt kan andropause forværre diabetes på grund af dens virkning på en mands vægt. Sammen med andre behandlingsformer for diabetes, kan adressering lav testosteron hjælpe minimere symptomer på andropause.

Behandlingsformer

Naturmedicin er tilgængelige, såsom ginkgo biloba og L-arginin. Medicin for symptomer som erektil dysfunktion kan også blive ordineret. Testosteron substitutionsterapi er i stigende grad populær som en del af behandlingen for både andropause og diabetes.

Testosteron substitutionsterapi

Testosteron substitutionsterapi kan leveres på flere måder. En injektion kan rutinemæssigt gives hver par uger; en hud plaster kan bæres på brystet, tilbage, arme eller ben; eller et aktuelt gel kan gnides ind i huden. Mens det ikke stopper mandlige overgangsalder eller helbrede diabetes, har det vist sig at lette nogle af symptomerne på begge betingelser.

Tal med din læge

Spørg din læge til at evaluere og måle din hormonniveauer. Hvis blodprøven kommer tilbage med lavt testosteronniveau, kan han foreslå testosteron substitutionsterapi; Hvis ja, Husk at spørge om mulige bivirkninger. Din læge bør nøje overvåge din prostata især som mænd på testosteron substitutionsterapi er i højere risiko for prostata problemer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com