Er der en kold medicin, der er sikkert at tage når gravide?

03/25/2013 by admin

Er der en kold medicin, der er sikkert at tage når gravide?

Graviditet er en tid med konstante bekymrende. Gravide kvinder få forkølelse ligesom alle andre, men skal holde barnet i sindet og være forsigtig med hvad medicin de tager. Mens der er mere medicin for at undgå end kan være taget, er der nogle ting, som er sikkert at tage, hvis du får en kold under graviditet.

Betydning

Alt, hvad en kvinde indtager under graviditeten overføres til barnet, så det er vigtigt, at en gravid kvinde er omhyggelig med ikke at tage i alt, hvad der kunne være skadeligt for fosteret.

Typer

Følgende typer af kolde medicin anses for sikkert at tage, mens gravid: doxylamine (Sudafed), guaifenesin (Robitussin og Mucinex) og chlorphreniramine (Benadryl.).

Tidsramme

Medicin udgør den største risiko under første og tredje trimester. Under først trimester medicin udgør en risiko for at udvikle organer, og i tredje trimester nogle medikamenter kan interferere med levering, såsom aspirin eller ibuprofen.

Advarsel

Mange flydende koldt medicin indeholder alkohol. Check etiketten og tag ikke disse som alkohol kan være skadeligt for fosteret.

Overvejelser

Prøv nogle ikke-medicinske teknikker til at lindre forkølelsessymptomer som gurgle saltvand eller sutte på honning hals sugetabletter.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com