Fase 3 Lyme sygdom

09/24/2016 by admin

Lyme sygdom kommer fra bid fra en skovflåt smittet med borrelia burgdorferi bakterie. Hvis sygdommen skrider til fase 3, viser dette fremskredent stadium af Lyme sygdom med mere alvorlige symptomer, der er til tider vanskeligt at behandle.

Identifikation

De første tegn på borreliose omfatter en ekspanderende udslæt på stedet af bid, ledsmerter, feber og træthed.

Symptomer

Symptomer af fase 3 Lyme sygdom omfatte gigt, følelsesløshed i arme og ben og forvirring. Sene symptomer tage uger eller måneder efter den første bid.

Discovery

Blodprøver at diagnosticere Lyme sygdom omfatte ELISA og Western-skamplet blodprøve. Hvis du mener, du har symptomer på borreliose, læger kan anmode om disse prøver at bekræfte diagnosen.

Advarsel

Resultaterne af blodprøver at diagnosticere Lyme sygdom er ikke pålidelige i den første måned efter infektion. De tidlige symptomer på borreliose starter ofte behandlingen uden en positiv test.

Behandling

For dem med fase 3 borreliose, læger plejer at anbefale et kursus af antibiotika, der enten indtages oralt eller ved IV. Afhængigt af sværhedsgraden af Lyme sygdom stoppe nogle standard antibiotika til sidst med at arbejde, hvilket vanskeliggør behandling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com