Hvordan virker Metabolife arbejde?

01/15/2014 by admin

Ingredienser

Metabolife er et vægttab kost pille, der indeholder en række næringsstoffer og vitaminer, der blander sammen, vil hjælpe dig med at tabe. De vigtigste ingredienser, der gør Metabolife arbejde er koffein og ephedra. Ifølge Mayo Clinic, når ephedra kombineres med koffein; det fungerer som en effektiv vægttab supplement. Ephedra vil fremskynde dit stofskifte, så du kan behandle din mad hurtigere. Den måde koffein i Metabolife værker er at det nedsætter din fedtsyrer niveauer og giver kroppen med et andet brændstof kilde, så kroppen ikke bruger op musklerne i din krop for energi. Koffein, som Metabolife bruger kaldes guarana seed extract og kommer fra Amazonas regnskoven. Der er ikke meget syre i guarana frø ekstrakt, og som forhindrer, at din mave bliver mindre irriteret.

Funktion

Metabolife formodes for at arbejde på to forskellige måder. Fordi det indebærer en kombination af ephedra og koffein, producerer den termogenese, forårsager din krop til at blive varmere og dermed fremskynde dit stofskifte og brænde kalorier. Metabolife er også meningen for at undertrykke din appetit ved at tvinge kroppen til at bruge koffein i sit produkt som energikilde. Metabolife anbefaler at tage to eller tre piller om dagen på tom mave, en time før du spiser. Du bør aldrig overstige otte piller om dagen.

Advarsel

Der er potentielle bivirkninger ved at tage Metabolife. Fordi det virker ved hjælp af en kombination af ephedra og koffein, kan det også forårsage problemer på andre områder af din krop. Termogenese i Metabolife, mens store for vægttab, kan få dig til at have en stigning i din puls og en højde på dit blodtryk. FDA faktisk forbudt ephedra i 2003, en afgørelse, der siden er blevet ophævet, for at være for farlige til enkeltpersoner. FDA vendt sin dom, fordi det var i stand til at fastsætte retningslinjer og begrænsninger på ephedra at gøre det mindre farligt for offentligheden. Ephedra ikke anbefales, hvis du har hjerteproblemer, forhøjet blodtryk, er gravid eller lider af panikanfald.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com