Hvordan til at bekæmpe skizofreni med handlinger

01/08/2014 by admin

Skizofreni plager mange, de mennesker, der altid tale galskab, se tingene. Jeg er en af dem. Jeg ser ting på daglig basis. I mit forfatterskab har jeg fundet en måde at udnytte alle dette, ved at vælge at tage handlinger i stedet for bare forventer alt at være stor. Du måske tror dine Elvis eller Napoleon. Uanset hvem du er, uanset hvad du tror du har gjort, vil skizofreni Plage du for evigt i nogle måde. Det kunne være erindringer om det eller sygdom i handling, at gøre dig tænke på underlige ting. Denne korte vejledning foreslår, at handlinger kan hjælpe nogen kæmpe skizofreni.

Instruktioner

• Seeing handlinger og at finde resultaterHvad spørgsmål her er du udvikle en måde at se handlinger og at opnå resultater. Skizofreni kan være kæmpede med handlinger. Det er en sygdom, der er baseret på tanker, tanker, der er som regel falske. Der er også en misforståelse, at du ikke kan leve med skizofreni. Det kan gøres ved at vælge at stoppe efter de gale tanker. Skizofrene er rigtige mennesker, der bare har brug for løsninger som lægemidler. Det kan ikke helbredes inden for en dag; Det kan ikke blive bedt om at gå væk for et par uger. Det er vanvid.

• Husk barndom ProblemsSchizophrenia kan arbejde på erindringer om barndom. Visionerne spiller som drømme, men er mere reel. Minde om barndom og hvordan de følte så virkelige drømme? Du kan næsten røre disse drømme. Hvis du går tilbage til din barndom, kan du se grundlæggende årsager til din sygdom. Måske står nogle event til dig. Det afgørende for denne diskussion kommer tilbage så langt som muligt, taler om disse ting med de rette personer. For eksempel, du måske har oplevet en dårlig skilsmisse i en ung alder. Hvad der engang var kan en lille depression føre til skizofreni som voksen.

• Langsom ned og PrayAt nogle point, du vil føle de skadelige virkninger af racing tanker, kæmper øjeblikke af eufori eller ekstreme nedture. Bøn, uanset kraft, du vil, giver dig mulighed at bremse for et øjeblik, at tage den virkelige verden for, hvad det er. Det er en filosofi, der arbejdede for mig, slutter mit ophold på en psych ward.

• Stop aflytning hen til VoicesAnother måde er simpelthen stoppe aflytning. Nogle skizofrene hører stemmer. Overveje at se på det på en rationel måde: er dette selv real? Betyder det noget overhovedet? Når du ignorerer stemmerne, tager du væk sin magt. Hvad enten du kan lide det eller ej, kæmper du dig selv på mange måder.

• Afslut DrugsStaying fra narkotika er det afgørende skridt her. De vil ikke gør noget men såre din mentale tilstand. Det er ikke sjældent, at narkotikamisbrug fører til selvmord, og det ville ikke være en strækning sige folk selv medicinering for en sygdom er inkluderet i denne. Mange medicin du vil være på mens du oplever skizofreni ikke gemme til brug med alkohol, for eksempel, og absolut ikke gemme til at bruge ulovlige stoffer med. Medicin vil hjælpe dig med tankerne; binges om narkotika og alkohol kan føre til et psykisk sammenbrud.

• Husk du er ikke aloneYou ikke er alene i denne kamp. Skizofreni hjemsøger mange i hele verden. Din lokale mental sundhedsorganisationer kan have møder tilgængelige, så du kan dele, hvad du oplever.

Tips & advarsler

  • Skizofreni er noget du ikke bør lege med. Selv på de bedste dage vil det indhente med dig. Handle og kæmpe det ved at styrke dine overbevisninger, ignorerer stemmerne, og opholder sig fri af stoffer og alkohol. Hvis du gør det, mindske betingelsen uundgåeligt.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com