Kinesiske urter for Women's Health

09/20/2016 by admin

Kinesiske urter for Women's Health

Kinesiske urter retsmidler har været brugt i århundreder til at lette kvinders sundhed lidelser. Kinesiske urter er normalt billigere end de fleste vestlige medicin, ifølge Shen naturmedicin apotek hjemmeside, og deres økologiske natur gør normalt dem sikrere end kemiske modstykker. Kollektivt, er kinesiske kvinder også sundere end amerikanske kvinder på grund af kost og kulturelle vaner. Urter kan tages som pulvere, te eller i pilleform. Gravide kvinder bør konsultere deres læge før du tager nogen urter eller medicin.

Urter til graviditet

Mange kinesiske urter er sikker og effektiv til at fremme et godt helbred under graviditeten. Ifølge webstedet Shen er vitaliserende blod urter nyttigt for lindre kroppen smertende, mavesmerter og fremme omsætning. Urter til at overveje at inkludere: Szechuan løvstikke rod, dan shen og ji xue teng. Dang gui fungerer som en økologisk afføringsmiddel. Derudover stater chi shao og røde peony rod er to yderligere vitaliserende blod urter, der arbejder for at aflive stilstand, masse og traumer, Ying Yang hus

Urter til overgangsalderen

Der er en række kinesiske urter end hjælpe midaldrende kvinder gennem den naturlige kropslige proces af overgangsalderen. Bai ji tan er en morinda rod at befæste nyrer og stimulere knoglestyrke. Shen hjemmeside anbefaler herba epimedum at fremme hormonproduktion. Mu li eller concha ostr både reducere angst og svedtendens og bidrage til at lette ånd. Tang kwei eller radix radix angelica sinensis er fyldt med vitamin B12 og caroten og er godt for styrkende og harmonisere blod.

Urter til barnløshed

I 2010, ifølge Shen kan hjemmeside, urter og akupunktur være fælles og vellykkede behandlinger for mænd og kvinder, der lider af barnløshed. Mere end 150 urter er kendt for stimulerende hormoner og æg generation i kvinder. Et eksempel er shu di huang. Denne urt regulerer menstruation, øger frugtbarhed og mindsker menstruationsblødning. Michael Møller yao, på den anden side kommer fra den kinesiske yam og bruges til at opretholde en sund reproduktiv system og øge energi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com