Hvad er bivirkninger af Clenil?

09/20/2016 by admin

Clenil modulite, også kendt generisk som beclomethason, bruges til behandling af astma. Som med de fleste medicin, kan Clenil forårsage nogle brugere opleve milde til svære bivirkninger.

Identifikation

Clenil er et receptpligtigt lægemiddel anvendes til at forebygge astmaanfald. Men når en svær astma angreb opstår, vil Clenil ikke være købedygtig med held behandle angrebet. Denne medicin er klassificeret som en behandling med kortikosteroid. Det er bredt tilgængelige, både som en inhalant og som en aerosol løsning. Det virker ved at reducere betændelse og hævelse af patientens luftveje passager.

Alvorlige bivirkninger

Ifølge Drugs.com, kan mennesker ved hjælp af Clenil opleve alvorlige bivirkninger, herunder kvalme, tab af appetit, forværring af astma, vægttab, åndedrætsbesvær, svære hud udslæt og irritation, følelsesløshed, blå mærker og muskel svaghed. Rapport forekomst af nogen af disse bivirkninger til din læge straks. Bemærk, at alvorlige bivirkninger kan øge hvis du ændrer den anbefalede dosis.

Mindre alvorlige bivirkninger

Mindre alvorlige, mere almindelige bivirkninger omfatter hovedpine, overbelastning, tør mund og hals, mundsår, sinus pres, halsbetændelse, hoste, dybere stemme og tør næse. Selv om disse bivirkninger er mindre alvorlig end andre, altid kontakte din læge, hvis de bliver persistente eller forværres i sværhedsgrad; stadig mere alvorlige bivirkninger kan være tegn på en større medicinsk problem.

Lægemiddelinteraktioner

Clenil kan interagere med en række af medicin. Altid konsultere en fuld liste over interaktioner før du bruger Clenil. Lægemidler, der kan interagere med Clenil omfatter Mifeprex, amoxicillin, Biaxin (clarithromycin), erythromycin, miconazol, Vaprisol og Telzir (fosamprenavir). Alvorlige bivirkninger kan opstå som følge af interaktion med disse stoffer. Diskuter din tidligere og nuværende brug af medicin med din læge.

Advarsel

Altid tage Clenil nøjagtigt som foreskrevet for at undgå den øgede forekomst af bivirkninger. Clenil kan forårsage skade på et foster, så drøfte med din læge farerne ved hjælp af Clenil mens du er gravid. Ikke administrere stoffet til børn, under 5 år. Langvarig brug af steroider kan føre til knogleskørhed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com